Invitation ke Real Steel Screening dan Buffered Earning

Date : 12 October 2011 (Wednesday)
Time : 9.30 pm
Venue : Cathay Cineplex, e@Curve
hye uols,

yessss akhirnya citer yang aku tunggu slama ni dah nak release pown minggu depan kannn, tapi dengan kuasa bulan aku dapat tengok awal dari sebb dah nama pown screening :) citer ni memang best sebb ada kaitan dengan robot yang mantap2 ni for sure aku akan kaitkan dengan Transformer...

so time aku comment kat Blog Nuffnang ni aku pown tibai lah cerita pasal Transformer konon2nya mak ni berkawan dengan Bumble Bee noks~ haha...

How you would build your own fighter robot?

Love to answer this part, My fighter robot are just exactly a copycat of Bumble Bee and I called it as "Bumble Steel" but mine own creation did not have to embedded a weapon, by the way who need a weapon inside the ring. My Bumble Steel are fully made by High speed steels(HSS) that came from 1.1% carbon which is the toughest steel in the world ever. Plus Bumble Bee also giving me a metal which is came from their world so the result my fighter robot are unstoppable. Now let's make some noise ($_$).

*yeah forgot to mention Bumble Bee are friend of mine haha.


kalau kebiasaanya aku selalu je ajak TKG CREW (Tak Kering Gusi) member Sazry tapi just incase kalau Sazry tak dapat join last minit at least aku ada backup untuk teman aku hehe Ejay dan Aizat Ahmad harap korang bersiap sedia dapat panggillan kecemasan taw :)

last but not least sebelum aku menapak ke kampus semalam aku check account Nuffnang aku dapat 2 BE(Buffered Earning) wahhh~suka suka suka melonjat kemeriahan aku dibuatnya..
inilah rezeki namanya :)

Thanx Nuffnang Thanx Cathay Cineplex, e@Curve


*wah nampaknya isu pasal member aku kena samun tu still jadi perbualan hangat kat FB, so sebetulnya penyamun2 durjana tu ada lah mamat endon...
so berhati2 la yer :)

No comments :