Meeting TKG CREW kena isi form bagai pulak dah! Kelas ko Jah!

ayoooo kepala aku berpusing2 dah macam rollacostar yer...dari tadi aku nak tido tak dapat nak pejam mata so i end it up dengan update blog ni

hah kenapa konsep meeting malam ni bertemakan "The Secret Life of Nora" bukan aku yang tentukan admin TKG ni yang cadangkan katanya malam ni meeting semuanya kena feeling ala2 Secret Agent, plus skang ni kan tengah hot dengan pementasan teater "The Secret Life of Nora" so apa yang secretnya korang tunggu lah yer...sure air liur korang meleleh haha~ propaganda je nok!

ni adalah salah seorang admin TKG CREW, dia lah yang incharge meeting malam ni comelkan abg admin nie "abg ni pure melayu ker? Yer kenapa, ouh untungla abg dapat mata sepet mcm korean boy" KPOP haha...

seperti yang dijanjikan 1030pm berkumpul kat HQ, tapi yang adooo berapa kerat je yang turun awal selebihnya ada yang busy dengan perihal masing2...

at the end yang dapat hadirkan diri tepat 20 orang~ selebihnya 15 orang tu busy dengan kerja ok fine yang penting dorang semua akan follow up pasal meeting malam ni, maaflah uols isi kandungan meeting tu adalah perkara sensitif yang terpelihara hak ciptanya so tak dapat la nak share dengan uols semua, dan yang pastinya tadi kami di suruh untuk mengisi borang garis panduan hidup haha~

tringat zaman skola dulu kena isi form mcm nak buat biodata bagai dan yang tak tahan kawan aku ni boleh plk isi form mcm ni

*contoh yer

Nama Penuh : Shasha salamiah binti kemudian
Nama gelaran : Channel
Tarikh lahir : 12 june 1980
Alamat rumah : jalan klang lama, rumah flat tingkat 2
no phone : 014-28391293
motto : KAWASAKI (tu la bagi lgi orang lain tolong salinkan untuk ko kan dah kena!)


kannn nice tak motto hidup kawan aku sorang ni, time aku dapat baca gelak smpi ke jalan raya aku dibuatnya haha...terbahak2 terus Tak Kering Gusi uols
(tu la bagi lgi orang lain tolong salinkan untuk ko kan dah kena!)

ok fine, we move on ya! so korang nak taw tak apa sangat yang disecretkan tu...hah kalu nak tahu sngt korang tengok pic kat bawah ni sngt nice ok....

















tadaaaaaaaaaaa~

tu dia lontong bersama lemang, fuh sngt berlemak yer memang sngt nice...rasa rugi plk semalam aku tak tapau bawa balik, boleh aku panaskan buat makan petang sebb for sure aku bangun 4 ptg haha..pecah lobang plk :)

so puas tak dengan secretnya ni...hah ko tak rasa puas? takpe uols manusia memang jarang merasa puas dengan apa yang ada...takkan plk aku nak deliver lontong ni kat depan pintu uols semua kan..tak kuasa mek!


sngt besar yer balang lontong yang di sponsor oleh ayah TKGCREW ...thanx ayah, wah since when TKG CREW ni dah berBAPA since dapat makan lontong la haha



tu dia jejaka2 idamana malaya tengah sibuk nak hidangkan makanan kepada kawan2 yang lain...dan yang penting sharing is caring :)
aduhhh serius tak tahan nak sambung tido nie...ok nyte2 uols

*pssst uols ada cerita panas yer...ko tunggu yer selepas ni :)

#okbai #alaaaa~

6 comments :

Azham Vosovic said...

TKG Crew tu apo bondo yer?

yo87 said...

Banyak betul info menarik dan berguna dekat sini. Thanks. Nasihangit dah linkkan blog ni. Kalau tak percaya, boleh check dekat sini.

http://nasihangit.blogspot.com/

Nanti share lagi yer info yg menarik. Hehehe :D

KiFli MaLLy said...

@Azham Vosovic tu actually nama club kita orang :) TKG = Tak Kering Gusi crew haha

KiFli MaLLy said...

@yo87 ya salam kunjungan dari awk gak :)

cantekk said...

pot luck ke tu? =D
best nye mkn ramai2 smbil brebut..

Kifli Mally said...

@cantekk takde la pot luck pun tapi kebetulan member bawa makanan uols :)