Santai Hujung minggu di JJ Maluri

hola peoples,

Asal tujuan sebenar nak datang JJ Maluri ni hanya satu je sebab semuanya dah malas nak masak kat rumah so kita orang lunch kat KFC JJ tu jer :) masalhnya weols tak masak pown haha...ok since hot ticket ramadhan ari tu dah kumpul banyak so before expired 15oct ni baik cepat g claim klu tak sayang je korang buang

as usual lah sapa lagi kalau bukan sexy brownie yang datang amik kita orang kat rumah miss ChangkatBukitBintang...

me with my nerd housemate :)

sampai2 je mak aiiii ramai benor orang tgh Q, dan yang penting aku pown dok usha mamat kat depan kaunter tu dia pun nak claim hot ticket kalau sikit takpe ni banyak plak tu :)

for sure korang semua tahu kan KFC skang ni ada new flavor "KFC TOMYAM" yesss memang kena pada masanya weols g lunch kat kfc ni sebab ada flavor baru :)

serius rasa kfc tomyam ni sangat sedap yer, memang terasa keaslian tomyam dia tu nyum~ tapi lain outlet lain juga rasa kfc ni taw sebab bukan semua adunan mereka sama..btulkannn? so far kita orang makan kat KFC JJ Maluri ni memang nice sapa yang berdekatan area maluri or cheras u guys should try..not bad~

what wrong with her face? haha yeah i taw rasa tomyam tu memang
kaw tu yang teruja sngt...

hurm apa yang aku perasan pekerja KFC kat sini semuanya tembam2 comel belaka haha...

ok pose sexy for McDonalds ice- cream

dah semuanya kenyang melantak kfc skang ni beli dessert McDonalds Ice-Cream cadbury plk memang sedap, serius aku tak taw plk chocotop ada flavor Cadbury maybe baru lagi kan, tapi mcflurry milo tu dah lama i assume dari bulan lepas lagi :)


nice KFC just opposite with McDonalds, agak2 macam mana persaingan dorang tu erk? kalau tempat duduk aku lebih prefer KFC tapi kalau dessert n ice cream i prefer McD, so setiap orang mempunyai taste yang berbeza hehe...

so ni la hasilnya bibir #tweety

abis je beli ice-cream weols cari port baik punye kat luar JJ tu sambil bercitcat,
dah lama rasanya weols tak keluar hanging mcm ni lepas tu bergossip tu sudah lumrah hidup la ada yang siap meluah perasaan bagai, cerita masa silam fefiling lebih kannnn...

*eh yang penting miss changkat ni demam ok tapi confident pakai shortpants n makan ice cream...ok get well soon..

#okbai~

1 comment :

cantekk said...

aritu da redeem gak hot ticket,, nk muntah plak, 1 hari mlantak ayam je..

mulut u mmg serupa la ngn tweety katun tu =D haha