Siapa ada duit yang berkepul-kepul dalam account Nuffnang tu hulurkan seadanya.

kannn betul tak cakap aku so sapa yang baca entry aku ni for sure dalam account korang tu berkepuk2 kannn smpi nak melimpah ruah...patutlah aku tengok kat timeline twitter aku Nuffnang dan adiknya sibuk bertweet pasal #Promise Me Season 2 #Rumah Aman...


#churp2

tapi kan ari tu ada gak TLC ni buat campaign tapi aku tak amik port sngt, so mungkin season kedua ni aku boleh involve kan diri dengan cara macam ni jer, dengan cara macam mana? hah ni yang aku nak share korang semua...

penat mek buat title entry hari ni "Siapa ada duit Nuffnang yang berkepul-kepul dalam account tu hulurkan sikit. "

so kepada mereka yang memang realitinya ada banyak duit dalam account Nuffnang or Churp2 tak kesah lah yang penting korang ikhlas...sebelum ko nak cop yang aku ni tak ikhlas sebb nak menunjuk2 maaf la yer...kalau aku tak ikhlas baik aku duduk diam dan bertapa dengan harapan earning aku tu membuak2 sampai melimpah ruah...takde makne nya hanj ko dari sini... :)

kalau boleh aku nak bagi tahu kat semua orang dengan cara inilah kita dapat tolong theyols tu korang tak rasa tersentuh melihat dorang tu anak yatim piatu, dari mana lagi dorang dapat sumber keperluan kalau bukan setengahnya datang dari kita sebagai BLOGGER ni kannn...

so caranya sngt mudah korang tengok kat bawh ni, alahhh seumpama makan ice cream potong buka n terus ngapp~ budak kecik pown tahu buat mcm mana haha....

hah ni account dari #Nuffnang

dan ini pula account dari #Churp2

senang kan..korang just pilih nilai yang korang nak dermakan tu ada RM1 RM5 RM10 , then klik butang submit..

kat situ dorang akan mention current earning uols...agak korang rasa berbaloi bagi la RM10, alaaa mana tahu ari nie ko bagi RM10 tup2 esok datang berguling berlipat kali ganda...hah mcm mana tu?

takpe kalau korang rasa liat nak derma tu at least bagi la RM1, tapi kalau satu hinggit tu pun ko rasa susah nak klik, aku cadangkan ko tak yah derma ko just tadah kedua tangan ko dan doakan lah kesejahteraan mereka semua kat RUMAH AMAN tu ahaha...

*inilah gunanya kita sebagai Community Blogger, selain dari menyebarkan informasi dan juga berkongsi cerita, kita boleh juga melakukan amal jariah kannn,

apa perasaan bila korang semua dapat melihat senyuman yang terpapar kat wajah adik2 kita ni :) kesat air mata dihujung baju...boleh??? fefiling kejap

untuk keterangan menyeluruh korang klik je link nie...SINI YO!

1Malaysia 1Blogger


*okbai

3 comments :

Pojiepooh Abdullah said...

good job!
yela alah setakat tolak singgit dalam earning Nuffnang n Churp2 apalah sangat kan..
share2 rezeki insyallah bertambah2 lagi rezeki kita yer dak?

KiFli MaLLy said...

@Pojiepooh Abdullah yesssssss betul tu pooh...pojie dah buat ker? :)

cantekk said...

alamak tak ektip nafneng la,, ada dopolimesen je kot.. =D