TKG CREW tak pernah cari musuh, kenapa ko nak burukkan nama TKG


hye salam sehajtera~ hari ni saya rasa kena gak coretkan pasal isu yang dihadapi oleh TKG nie yer aku tahu isu ni dah agak lama berlangsung dari tahun keberapa ntah zaman tok kadi dulu...takde sapa kesah pown kan?

so isu nya skang ni group TKG ni merupakan satu group yang baru saja ditubuhkan, masih muda dan kental lagi...actually banyak dah event yang kita orang buat dari event tu kecik sampailah besar dan yang penting kalau buat dalam satu document adalah gak dalam setebal majalah mastika tu...cuma kami baru decide untuk mengekal kan nama crew kami sebagai TKG (Tak Kering Gusi)

isu nya skang ni (*eh berapa kali isu dah ni)...ada sesetengah pihak ni mmg tak berpuas hati dengan apa yang dilakukan oleh TKG, tak kesah lah event ke sana ke mari ada je cacat celah yang dia nak cari, kalau boleh di mata dia tu nampak buruk jer takde dah kebaikan yang ko tengok...kalau korang tenung lama2 mata dia tu boleh buta gak taw haha...

makin kami berdiam diri makin berasuk dia kat belakang mengata dan membuat cerita yg auta tu semua, baru2 ni open house kat rumah Kak Mira tu takde sapa pun yang akan start cerita yang bukan2 ni kalau bukan disebabkan mulut seorang yang tak boleh nak mengawal perasaan marah, iri hati dan hasad dengki...ada je syaitan tu mencucuk suruh mencarut dan melatah kannn...even tuan rumah sendiri merasa begitu gembira sekali diatas kehadiran TKG dan tuan rumah sendiri yang mengatakan mereka sngt menantikan kedatangan TKG time tu...

hey uols tengok tu bila dia makeup mcm muka sri kedondong kan? hah carut lagi caruttttt~

bila kami semua bersetuju nak jumpa secara live untuk berbincang dengan cara baik ko pula yang lost in contact, kita orang semua dan siap sign memorandum untuk berjumpa dengan ko kot..cuma ko tu je bila orang try contact terus menyepikan diri...

SMPI BILA NAK TERUS MCM NI???

kita orang boleh je nak ignore benda remeh temeh ni bagi kami semua no hal, weols professional tapi disebabkan ketidak"professionalism" ko tu yang membuatkan semua ahli TKG rasa mcm nak masuk campur, kalau ko cubit peha kanan of course la terasa peha kiri deknon oi~

ok fine mungkin ko tak nak berjumpa sebb weols ni akan membuat ko lagi bertambah sakit hati :) kalau tu lah yang ko rasakan so maksudnya ko memang suka mencuri tumpuan dari TKG agar kami sentiasa akan bercerita pasal ko, sedih sngt kalu smpi mcm tu skali...

rasa nak nangess laju2...

Kami sebagai TKG ( Tak Kering Gusi) memang akan sentiasa happening tak kisah kat mana kami semua berada, dan kami juga memang sukar untuk dijangka kerana semua nya mempunyai telatah dan identiti yang tersendiri itu lah keistimewaan TKG~ kami semua memang saling erat di dalam persahabatan, dan aku berharap sngt ko tidak lah mengadu domba atau cuba untuk memecah belahkan keluargatkg ini....

ko teruskan lah bercerita dan canangkan kepada semua di setiap pelusuk daerah betapa bencinya ko kat TKG...dan yang pasti kami semua merasakan rezeki mencurah2 seadanya...terus lah kan bercerita kerana orang ramai masa kini lebih arif unutk melihat mana satu permata dan mana satu zhulian :) faham ke tak? haha



nah amik kata penutup dari seorang ahli besar dalam TKG~


so apa lagi uols jom main jentik-jentik :)


salam sayang dari Team TKG Crewhaha...mek tgh landing tu uols...ko mampo?

No comments :