Alamak lupa aku ada date dengan dentist.

hye uols,

aduh hanya disebabkan aku terlalu busy dengan babak pindah rumah aku terus terlupa date aku dengan dentist comel kat klinik pergigian cahaya suria kat pudu tu....haiyooo rasa macam berat bontot aku ni nak g wat re-appointment dengan nurse kat situ ni pown En @pojie yang dok tolong bagi ingt kat aku :)

hah uols tak datang erk?

yerlah mcm mana nak datang kalau aku dah dok pening fikir pindah rumah dan nak urus segala yang benda yang terpending ni...so skang ni baru lah aku dapat ringankan beban tu skit sebb dah ada abg elok datang "kemas rumah" motif sangat kan nak mention segala dan yang penting mama tak taw time tu haha

suppose appointment aku dengan dentist tu 29novemer yang lepas tapi skang ni dah masuk December, so tahap kemalasan tu mmg menebal dalam hati jadi memang tak lah aku nak usung diri nak g buat appointment lagi...arghhh sudah AKU MALAS!!!

walaupun gigi kuning tetap confident dengan senyuman :)

OKBAI~