Dirumah baru rezeki baru.

hye uols,

mmmm macam mana nak start ni ek? sebab aku dah mcm takde idea plak nak type apa kat blog aku nie. Oh yeah btw skang aku berada kat area permaisuri cheras, dengan ini aku dah pown official pindah rumah ke area permaisuri ni,

so baru semalam aku pindah barang kat area rumah ni apa yang penting rasa sedih nak tinggal kan rumah aku kat pandan jaya tu hiba sngt walaupun kata orang area pandan jaya tu hazab tapi uols tmpt tu lah aku selama ni duduk kat kl dan teruskan hidup sebagai student yang berdikari,

wah tak sangka begitu ramai yang sudi tolong mek pindah rumah :)

tapi takpelah aku selalu terapkan dalam diri aku dengan penghijrahan yang baru ini mungkin rezeki aku makin bertambah2 duduk kat rumah baru nie...Amin

dan kalau dah pindah rumah tu for sure housemate aku pown akan berubah juga :) kalau ex rumah aku yang dulu perangai ex housemate masing2 aku dah kenal budi pekerti tapi di rumah baru ni aku tak berapa kenal lagi tapi apa yang aku tahu housemate aku sorang ni perangai dia "makcik2" sngt...ko taw la style makcik ni jenis yang leceh skit...itu tak boleh ini tak boleh

tapi takpe duduk dengan orang yang suka berleter at least boleh membuatkan aku terasa mcm duduk dengan ibu, so makan minum terjaga oleh beliau :) walaupun hakikanya housemate aku tu sorang lelaki :)

jenab ko perhatikan dia, jangan bagi dia kuar malam or on9 FB sesuka hati :(

haha takde maknanya housemate aku tu nak kongkong aku smpi mcm tu skali kannn, cuma skang ni apa yang membuatkan aku resah bila kat rumag baru tu takde lagi internet connection so ini sedikit menyusah kan aku untuk on9 dan sebagainya...dan kalau boleh aku tetap nak pakai Streamyx...

jemput makan uols,

ok lah uols aku rasa smpi disinin saje dulu ok :) nanti pape aku akan update dengan selanjutnya...mcm biasa lah event yang aku attend bersepah sana sini tapi masa nak update tu rasa mcm tak cukup jer :) ok daaaaaa

*eh bukan skang ni trend ramai orang pindah rumah gak ker? ok bai jaga diri uols :)

5 comments :

aimaniman said...

alaa tiannya x da internet.. abis on9 guna apa.. brokband macam akak ni memang la haru biru.. berok btool

cantekk said...

patot la senyap je, sibuk pindah ea.. aku pon baru je sbulan pindah, tp kuarters la..hihi

slmt bhijrah ok =D

Kifli Mally said...

@aimanimanhurm ni pown on9 guna tenet kawan kak :) haha

Kifli Mally said...

@cantekk uols sama la i baru pindah fresh 2 hari "_
uols duduk mana2 pown dah kira bersyukur kannn :)

cik panadol said...

pindah area permaisuri? huh takde la jauh pon...semoga cepat serasi dengan rumah dan housemate baru ye....:)