Nov 3, 2011

Penangan Ultimate 7 Cheesy Pizza kawan aku mengaku kalah


hye uols wazzap!

walawey arinie dari kol 12 sampai skang ni asyik mendung je kan, tup tup terus hujan lebat, bila start hujan ni macam2 la ragam student ada yang malas nak g kelas ada yang lapar ada yang stim eh!! dan mcm2 lagi la...

selesai je urusan kat kampus tu aku dengan zuzu shoot ke Pizza chowkit, asal nya nak cuci mata yang kabur nie, tapi di sebab kan hujan dan lapar weols terus menapak ke Pizza Hut kat chowkit tu...

masuk jer ding dong!!! wah terus ada adik comel ni terus sambut weols macam tetamu terhormat haha, customers always to be serve better! comel budak tu asyraf nama dia nampak sngt budak sekolah lagi :)

ok fine since lidah aku ni lidah orang melayu memang jarang la nak merasa roti ayam piring bulat buatan mat salleh ni (Pizza) kannnn, tpi ntah mcm mana time tu aku memang terigin sngt nak mengunyah benda yang kenyal ala2 getah haha...so Pizza hut lah jawabnya...

tak mampo uols smpi2 je terus bagi signature pose sebijik :)

zuzu pown tak nak mengalah, orang angkat tangan dia pown sibuk angkat tangan haha...

belek punya belek menu tu akhirnya weols decide nak rasa 7 cheesy pizza tu, memang sesuai untuk 2 orang uols :) plus dengan meatballs dan mango puding yang weols order..ok dah tu je...kang banyak tak abis makan pula bukan tu je tak mampo bayar lagi kannn haha

jemput makan semua~ serius aku baru makan 1 slice ni pown dah terasa kenyangnya...plus weols tambah topping hawaian chicken so memang makin berselera dibuatnya...

meatball tu nampak sedapkan? serius memang sedap tapi rasa dah macam meatballs IKEA pown ada gak haha...

ouh yummy~ bila dah smpi part dessert ni plus dengan suasana hujan memang cukup nikmatnya. Boleh kemuncak weols dibuatnya haha, rasa sedikit pasti nak lagi :) serius aku tak tipu...ini lah kehebaran mango puding pizza hut, walhal uols semua boleh buat sendiri kannn kat rumah...

ok fine persetankan entry dan gambar diatas korang fokus entry yang nie, sebab part ni paling tak tahan skali aku gelak dibuatnya...ko pernah tak makan roti tapi ada kerak2 yang melekat lepas tu uols semua gigih ketepikan kerak tu...

sama lah situasinya bila kawan aku yang sengal tepung kanji ni dok gigih ketepikan semua toping yang ada kat atas pizza tu dan di susun elok2 kat tepi pinggan ahahhaa....gua cakap sama lu memang macam gampang plus dengan muka si zuzu yang sengal tepung kanji tu haha...

kelas ko jah, lepas tu yang di tibainya roti pizza yang kosong tu jer...ko rasa ko nak bagi kaki cagu kat bibir dia or pelempang maut haha...

hah ni dia muka orang tak bersalah tu :) memang nice haha...nanti sapa2 jumpa dia kat kampus terus je tepuk dahi dia laju2 hahaha....buat jangan tak buat plk yer :)

#okbai

4 comments :

cantekk said...

kecuqq!!

si zuzu tu takot gemox le tu... podah,,badan sekeping je pon..

cik panadol said...

ok terliur sudah~

KiFli MaLLy said...

@cantekk uols dia ni kuat makan gak taw tapi memang time tu dia cakap tak suka makan topping hahah :)

KiFli MaLLy said...

@cik panadol nanti belanja saya pula taw :)