TKG ke Zouk Club Halloween Party - Part 1

hye uols,

minggu lepas begitu hebat terasa sambutan halloween, pada mulanya weols semua tak tahu invitation tu dibuat kat zouk club so weols decide untuk acah tak acah, skali tengok ramai gak ahli TKG yang nak join skali. Ini membuatkan ramai yang gigih untuk bersaing agar kelihatan takut bila tiba di malam halloween tu nanti.

ok since ramai yang turut serta weols dah memang siap2 get ready dengan stuff untuk di jadikan costume, malah ada gak yang berhabisan wang ringgit takpe uols yang penting kepuasan yang weols dapat :)

weols dapat masuk percuma dengan syarat jikalau weols ada invitation skeleton key ni dan juga memakai full costume of halloween, tapi yang tetap hampeh nya ada yang just pakai topeng pown boleh gak lepas masuk, its really unfair hokay!

apa pown event malam tu memang ROCK! padat dia jangan cakap r memang tu lah last aku nak jejak kan kaki dah lah aku tak berapa selesa dengan makeup aku yang asyik nak tertanggal tu :( sedihhhh~ so sebab tu la aku tak sempat nak snap pic halloween aku sendiri...

seawal jam 5pm weols semua dah get ready sebab weols semua tahu dah kalau start bermain makeup confirm amik masa yang berjam2 so start awal untuk touch up yang menjamin kepuasan haha...

ini adalah mangsa makeup aku yang pertama :) concept makeup ni sama dengan LG Cookie Monster ari tu..since aku dah tahu so senang nak touchup muka beliau dengan gigih iols buat makeup yang tak seberapa ni :)

set costume ni kalau tak silap dorang beli 3 meter lepas tu koyak2 kan mcm baju nenek kebayan tu =D since dia takde wig so aku pown suggest kan beliau untuk jadi botak dimana kepala beliau penuh dihurungi labah2...ewwww~

mamat ni pula dia adalah zombie modern, aku sempat buatkan luka pada muka beliau, menggunakan playdoh dan juga spirit gum.. so tu la hasil yang tak seberapa...maaflah yer kalau makeup tak kena sebb time ni masa dah suntuk :)

yang ni pula berkonsepkan mumia, dan di antara banyak2 hantu dia ni lah yang paling binatang skali perangai, siap boleh shuffle smpi tertanggal semua lilitan kain kat badan haha...ko memang bina kak :)

abg edward cullen ni jangan cakap r, even though dia berubah jadi vampire skali pown semua orang tetap taste dengan beliau haha

kiri tu merupakan hantu yang rentung kiranya time tido tu rumah dia dibakar so dia pown akan muncul tiap kali halloween haha, yang tengah tu mcm biasalah vampire yang biasa muncul kat kaca tv kat amerika tu :) last but not least seorang baby angel yang jahat,

biasanya dia akan panah orang untuk temukan cinta sejati tapi spesis yang zalim ni suka porak perandakan cinta orang lain hahah gud job~

last but not least ada gak souvenir yang weols bawa balik, serius banyak gila aku smpat snap yang ni jer, so apa pun uols semua tunggu je la part 2 nanti :)

serius part 2 ni ada something yang terjadi kat mereka ni, siap ada yang ikut bergambar skali, kalau nak tahu tunggula esok atau lusa ok haha...

#okbai

10 comments :

cik panadol said...

wah! seronoknye korang....

KiFli MaLLy said...

@cik panadol kan, bukan selalu uols :)

Azham Vosovic said...

wah! bestnya!

seronok!

KiFli MaLLy said...

@Azham Vosovic 1st tu memang seronok but the end that place was too crowded, smpi nak gerak pown tak le :)

Pojiepooh Abdullah said...

#untunglaa geng2 diva jer pegi never invite yang bukan diva. #okfine

Akim Iqbal said...

Gempak !

KiFli MaLLy said...

@Pojiepooh Abdullah haiyooo merajuk hati dibawa pergi, lain kali jangan risau iols will ajak uols, ini janji iols kat uols haha voley?

KiFli MaLLy said...

@Akim Iqbal serius akim ni bukan gempak tapi dah hilarious hhuhu...bombastic :)

Ujang9897 said...

mak ai..=)

Kifli Mally said...

@Ujang9897 haha harap awk tak terkejut :)