Dato Siti Nurhaliza Glam Cover dan Inspirasi asal Cover

hye uols,

apa khabar adik2 kakak :) ok skang ni kakak kembali dengan citer yang light2 jer ye so jangan nak cerca akak ramai2 k...

ok since skang ni dah masuk 2012 nak buat compared diantara cover glam siti dengan inspirasi yang diterapkan didalam cover glam tersebut :)

ok pertama ni insipirasi dari cover madonna dengan tajuk lagunya lucky star...sememang nya cantik seakan2 bukan :)
akak sngt suka ok..so skang ni kita tengok yang lain plak

second cover ni sama gak insipirasi dari madonna tajuk lagu Rain...kalau part ni aku memang suka sngt cover dari siti hehe nampak glam sngt :) letop uolssss

yang ke 3 ni pula not bad, memang sebijik ikut Hatsumomo in Memoirs of a Geisha, tapi tak jumpa lah pose yang siti buat ni haha yelah mana lah tahu kan pose sini sama dengan pose Hatsumomo...ko mampo pose mcm siti? nan hadooo kannn

last but not leastsiti dari madonna juga dimana mengenakan Mouse headgear kat atas kepala dia tu :) ouhhh comel sngt ouhh siti sngt cute dah mcm pan asia dah aku tengok siti ni kannn...

dan yang penting siti juga telah keluarkan statement dekat Glam dimana

Edito Glam: Untuk cover Glam, Datuk Siti dipakaikan rambut palsu sepenuhnya malah masih memakai serkup di bahagian belakang kepala. Efek grafik dan pencahayaan membuatkannya nampak seakan tidak melitupi langsung rambut. Siti juga tidak memerangkan rambutnya untuk penggambaran ini.

cepat uols akak dah beli 4 cover walaupun isi kandungan nya sama...tapi demi peminat tegar siti harus beli semua cover tu kannnnnn


uols tadi meriah sngt weols celeb new year kat The Curve hah bagi sesapa yang ada nampak weols meriahkan tarian ramai2 kat Asam Pedas tu yang menggedik2 itu lah TKG kalau nak tahu haha...tunggu ye nanti akan di update kalau ada masa n pic yang nice :)

ok daaaaaaaaa~