Housewarming di Teratak baru

hye uols,

wah sempat lagi aku nak update blog pasal housewarming di teratak aku baru ni :) hari tu awal pagi weols terus ke tesco taman midah beli barang keperluan untuk menu malam ni, walaupun simple tapi sememangnya cukup untuk semua orang dah siap tapau bawa balik lagi ok...

lepas tu balik je dalam kol 4 terus weols semua siap apa yang patut sebb ikut plan guest datang dalam kol 7 so semua harus ready plus dengan yang nak drag sebb nak sambut tetamu yang datang haha...

terus je cincang semua sayur yang ada, ala2 master chef gitew

hah yang ni lagi tak boleh blah, feeling sorang2 bersihkan ikan bilis tu, dia buat sorang amik masa 2 jam pun belom abis lagi haha...

antara menu yang dihidangkan malam tu, aku sendiri pown dah lupa sebb lama sngt nak post entry ni haha...apa yang pasti telur masak lemak kuning dan sambal ikan bilik OMG sngt sedap =D

fahmey bertanggungjawab dalam siapkan satu menu, apa ek menu tu lupa lah, kalau tak silap ayam masak bicara manis menusuk kalbu kot haha...

dan ini adalah tuan empunya rumah di teratak baru itewww~ kenal kan uols hadi
say hi to hadi...

diantara tetamu yang datang, time ni baru nak snap pic bila dah separuh tetamu balik :)
me with adyba jee...kanan tu amir dia lah masak sambal ikan bilis~ memang kaw

eh eh lupa plak aku dapat hadiah dari Viey sempena dok umah baru :) thanx a lot yer Viey
dan yang 3 orang kat belakang tu mmg suka interframe haha..

dan bila takde keje baru lah dorang nak kacau my baby :)

ni my second baby~
yes my cayunk blondie dah bagi aku dua orang baby yang comel :)

p/s : thanx to all yang sudi datang time weols buat housewarming ni, sngt meriah dengan telatah kawan2 yang tak kering gusi, definitely yang datang tu my bff n my TKGian Crew thanx skali lagi aku ucapkan :)

5 comments :

Mohd Rozaiman said...

....waaaa rumah baru ya...lena tdo?

Azham Vosovic said...

bestnya bestnya!

ada kenduri yg best gegegege

cantekk said...

perghhh rajin masak....ape menu paling sodap?

Kifli Mally said...

@Mohd Rozaiman sngt lena saya tido wak :)

Kifli Mally said...

@cantekk hurm boleh dikatakan semua menu sngt sedap :)