Dec 28, 2011

Yusry KRU dan Lisa Surihani berpeluk tubuh.


hye uols,

hahaha sure ramai di antara korang ingt Yusry kru & Lisa Surihani nie berpelukan tubuh sesama sendiri kannn of course lah...tapi aku tumpang gembira bila melihat Yusry & Lisa dah bercouple dan tak lama lagi akan mendirikan rumah tanggal bulan 2 tahun depan...

Harap2 semuanya berjalan dengan lancar ye :) bawa doaku seiring dengan jalan kalian berdua wah kelassss ko JAH!


“Insya-Allah jika semua berjalan lancar dan tidak ada apa-apa halangan dari segi kerja, saya akan melamar Lisa dan mengahwininya pada 2013. “Kalau tanya pada hati, memanglah saya mahu cepat tetapi apa-apa pun kami harus menghormati keluarga mengenai hasrat kami itu. “Apa yang pasti, kami tidak mungkin berkahwin tahun depan kerana Lisa akan berlakon dalam filem arahan saya, Ular,” akui Yusry, 37, ketika ditemui pada majlis berbuka puasa KRU di Hotel JW Marriot, baru-baru ini.“Disebabkan kesibukan saya dan Lisa, kami tidak akan berkahwin tahun depan dan mudah-mudahan niat murni kami akan dapat dilaksanakan pada tahun berikutnya,” kata Yusry.

itu statement yang di keluarkan oleh Yusry KRU...

tetapi apa yang pasti pernikahan mereka akan berlangsung pada 23 Februari 2012 dan majlis resepsi tiga hari selepas itu pada 26 Februari 2012.


kan satu je yang mek harapkan kat sini agar korang hidup sebagai artis ni jangan lah cepat sngt membuat keputusan yang terburu2 lepas tu senang je amik kata putus "U CERAIKAN I "atau "HANTAR I BALIK RUMAH MAK I" kannnn

kalau boleh lisa ni dah lah comel harap yusry tolong jaga hubungan ini sebaik mungkin yelah umur yusry pown dah mencecah 37 dah kira cukup tip top dan matang untuk guide lisa yang muda tu :)

wah tak tahan taw aku boleh buat olahan untuk mereka berdua ni...amik yang jernih buang yang keruh tak pown ko amik yang keruh tu pakai bio aura jernih la air ko tu jah hahaha

ok daaaaaaa

p/s : pix credit to RotiKaya :)

2 comments :

cantekk said...

berpeluk tubuh kateko =D haha..
yelah, cepat2 la kawen,, buat anak byk2,, t yusry tua2 nk jg baby kan..larat? hihi jahat aku..

tuan blog ni pon ape lg, kawen la

Kifli Mally said...

@cantekk eh eh tak tahan ko taw...mek takde kaitan dalam hal ni haha