Perlu kah aku sula ko???

pose uolss....baik untukk struktur tulang katanyer =)

saket hati kita kejap diperlakukan sedemkian rupa...apa salah weols until dia nak buat mcm tu...apa salah kita orang kat ko smpi ko tergamak mendera zahir dan batin ini....terasa seperti nak sula ko dengan kelajuan 200km/h jer...

ceciter ceciter

ok baekla citer nyer mcm ni...semalam lepas lepak dan gosip bagai kita orang otw nak balik rumah kan...orang bangkit nak g keje kita orang plk baru nak balik umah tidooo itula kesah hidup kita orang yang penuh dengan pancaroba :) kalau dah berjumpa bergosip or feeling2 cantik itu sudah menjadi rutin harian uolss...

yer aku yakin aku lah yang paling cantik malam ni.....

biasanyer kita orang akan lepak kat nana cafe tapi semalam try lepak kat Q-bistro plk...dah lama tak bertandang tempat tu uolsss...standard la Q-bistro ni sentiasa penuh tak kira waktu KM pown tak taw #makesah apa yang dorang pakai smpi semua hakak2 hadek2 tertarik dengan kedai dorang ni...

dah abis2 je melantak, gosip dan #cuci mata weols pown gerak balek...ok dalam perjalanan balek tu KM bertiga dalam kereta waja...dalam kita orang tengah busy berborak driver ni boleh plk kentut ~Preeeeeeeetttttt~ uolsss memang #hazab perangai kannn...dan yang penting dia boleh lock tingkap...so apa uols rasakan time tu nak ke tarik nafas dalam2 bau gas metana & hidrogen itu...

uolss...kita nak #pitam dah :)

naseb baek KM sempat buka pintu uolsss walaupun kereta tengah bergerak...ada aku kesah?? yang penting tak terhidu bau hazab uolss itu...memang dia nak kena sula dengan KM....

setuju uolss???

Happy Birthday Kifli Mally 2011

happy bufday to me uolssss :)


hye uolss...lama dah KM menyepi sampai kena panggil cleaner bersihkan sesawang kat blog KM nie...maklumla uolss 24Februaury yang lepas my bufday so mmg tak cukup masa nak update blog sebb busy dgn aktiviti celeb my bufday...KM langsung tak wat apa pown untuk celeb bufday sendiri tapi yang bestnya ada gak orang yang concern kat KM...

moment ni memang KM tak boleh lupa uolss lokasinyer dekat bangi jom tengok apa yang KM dapat during Bufday Boy nyer surprise

tu dia...siap ada lilin berbentuk love n kat tengah tu ada red roses dan yang penting lilin tu mmg genap umur KM...sentap seketika tua sangt ke KM ni uolss :)

tadaaaaa....lepas tu KM dapat Mr Teddy nie plus with notes....seyes besar gilerrrr...nama tak suggest pown lagi...korang ada idea nak bagi nama??? sayang nak peluk time tidooo nanti kotor plk =)

nyum2...bufday tak complete kalau takde kek kannn...mmg sedap kek ni cenonet je :) yang pastinyer Cheese Cake with chocolate oreo...

hurmmmm kalau hari2 kena celeb pown takpe sebb KM mmg sukakan surprise hehehe...apa pown KM nak ucapkan ribuan jutaan terima kasih kepada mereka yang wish kat wall FB KM...jgn risau semuanya KM dah reply suka sngt noks dapat lebih dari 200 wishes...oh yeah thanx also to Uncle Ben, Amir Luqman, supper digi blogger, Lecturers n mu beloved fwens yang turut sama wish kat KM...love u guyss so much :)

akan bersambung untuk part 2 plk pasal perang telur hahaha....

Loreal and Branded Clearance

holaaaaa...apa khabar uolsss hah seperti yang dijanjikan pada entry yang lepas KM buat pasal sale Guess kannn...so skang ni KM buat info sale pasal Loreal dan barangan branded yang lain...promosi kali nie diadakan kat KLANG yer...so kepada mereka yang memang ada kat area klang tu memang untungla kann sebb dapat jenguk Central Mall Klang KM pown dah lama tak turun klang...tapi tu lah kalau turun klang skang ni KM terasa berada di Indonesia plk hahaha...info clearance seperti kat bawah ni :

Company : GME Organiser
Sale : 24-Feb-2011 To 06-Mar-2011
Time : 10am to 10pm
Venue : GME Organiser
Centro Mall Klang (Next to Hokkien Association)
Klang, Selangor.

Brands Offered
  • L’Oreal Paris
  • Garniger
  • Maybelline
  • Asics
  • Lotto
  • Puma
  • Umbro
  • Admiral
Contact : Tel 016 524 9200

Guess Sale lebih untung dengan HSBC Credit Card

hye uolss seperti biasa KM akan memberi informasi tentang sale yang hangat dan pastinya membuatkan uolss meleleh dengan promosi tu semua kannn...ok uols kali ni Guess tgh sale tapi bukan itu saja kepada sesapa yang ada HSBC credit cardholders uols semua akan dapat extra SALE...jom terjah info kat bawah nie :

Company : GUESS & HSBC
Date : 24-Feb-2011 To 27-Feb-2011
Sale : up to 50%
Venue : GUESS & HSBC, GUESS Outlet, All Malaysia States

P/S :

khas bagi HSBC credit cardholders

  • Get ADDITIONAL 20% off for purchase above RM1000
  • Get ADDITIONAL 10% off for purchase below RM1000
  • Get a FREE GUESS Kids Notebook
lepas ini Loreal sale akan menyusul =)

Comel giler non official video clip Heliza Helmi - cuma aku

Lirik lagu CUMA AKU

Aku suka kamu aku cinta kamu

Aku sayang kamu tapi kamu tak suka aku

Aku kenang kamu aku bayangkan dirimu

Aku rindu kamu tapi kamu tak rindu aku

Mana ada cinta jika tiada rindu

Mana ada kasih jika tiada sayang

Apa kata kamu mahu undur atau maju

Mungkin cuma aku tapi kamu belum tentu

Untuk apa cinta jika tiada sudi

Untuk apa kasih jika tak memberi

AKu suka kamu aku cinta kamu

Aku sayang kamu tapi kamu tak suka aku

Mana ada cinta jika tiada rindu

Mana ada kasih jika tiada sayang

Untuk apa cinta jika tiada sudi

Untuk apa kasih jika tak memberi

Mana ada cinta jika tidak sudi

UNtuk apa kasih jika tak memberi

Mana ada cinta jika tiada rindu

Mana ada kasih jika tiada sayang

Untuk apa cinta jika tidak sudi

Untuk apa kasih jika tidak memberi

Mana ada cinta jika tiada rindu

Mana ada kasih jika tiada sayang

Lagu/Lirik: Heliza Helmi
Edaran: Heliza Helmi Production Sdn Bhd



walaupun non official nyer video clip dari HHP tapi seyes comel giler time 1st video nie...time dia men anguk2 tu terus teringat kat member...persis Heliza Helmi...apa pown enjoy :P

I’ve Got the Power with Sucker Punch

Sucker Punch

cool huh?? Its sucker punch time....

well if i got the power with sucker punch i and Babydoll's team gonna collaborate together to confront those evil. Were gonna fight them with our superb abilities, there's no way for them to escape until we get rid of them once and for all. Oh yeah thanks to our high technology weapons with these weapon they couldn't afford to take us down. Finally Babydoll got pay her revenge and all of us make it to get out from that evil place. Thanks to the Sucker Punch...

P/S : plus thanks to this tips that i told babydoll that she and her team need to use their sexiness ability to seduce those army until they got lack of attention =)

Now let me introduce to you guys Babydoll and her team members :

Miss Babydoll
Miss Sweet Pea
Miss Rocket
Miss Blondie
Miss Amber
and last but not least Mr KIFLI MALLY yeah am the only male character got in this role =)
so thats all about our challenge journey...what about yours ???

join us to punch them on the face hahaha =)


Official Sucker Punch Full Trailer

will be held on
Date: 22 March 2011 (Tuesday)
Time: 9 pm
Venue: GSC 1 Utama

Gadis sunti 17tahun tidur sekatil dengan pak belang…

comel tak we olss :P

Hah uolsss jgn terkejut plk dengan title entry aku kali ni…tapi memang betul lah gadis ni berusia 17tahun tidur sekatil dgn pak belang tapi tang sunti ke tak itu aku serahkan pada hantu kak limah tolong tengokkan :p

hurm bagus masih ada dara lagi...ok NEXT

Gadis ni sememangnya berani mati kan uolss..ada ker dia boleh tidur sekatil dengan Pak Belang[*harimau jantan] berusia 6bulan…kalau pek belang tu rasa lapar then dia tak reti masuk dapur nak masak tak pasal2 ko kena ngap…#mengong emosi kejap….

Yer aku tahu korang ni sememangnya hebat dalam bab2 train binatang kepada tak berapa binatang kannn tapi pak belang tu still binatang yang tidak punya fikiran mau nyer pak belang time tu emosi tak pasal2 satu rumah dia cakar libas tiger kick…masuk berita aku juga kena buat entry pasal korang lagi hahaha

jgn cari nahas i cakar uolss semua taw...grrrrr

Nama gadis tu Felicia Frisco…#kelas nama beliau hehe menurut kawan baik aku dari KOSMO gadis ini dari bayi lagi dah didedahkan pengetahuan tentang binatang2 liar ni semua seperti gajah, kuda, harimau dan mcm2 lagi…kelas keluar je perut terus main dengan gajah uols ni tarzan ker??

Lepas tu KOSMO ni cakap pak belang dari kecik lagi dia dibesarkan oleh Felicis Frisco dengan alasan Ibu kepada pak belang ni tak reti nak menjaganya sewaktu kecil kelassss tak?….so Felicia Frisco ni lah yang mengasuh pak belang dari kecik lagi hahah…Frelicis Frisco selalu membawa pak belang untuk berjalan2....

ok la uols i nak bawa pak belang jalan2 dulu..bye uolss

Kecoh Paris Hilton masuk islam

Assalamualaikum saudara dan saudari sekalian….

Uolss eh silap…kamu semua ada dngr khabar berita [gosip] dimana mengatakan Paris Hilton telah memeluk islam…isu ini tersebar dengan luas nya di singapura, Indonesia dan juga Malaysia…saya mendapati khabar ini dari laporan London muslim dimana mengatakan paris Hilton telah pown memeluk agama suci [islam] selain itu berita ini juga turut tersebar dgn luasnya dekat Amerika utara dan eropah melalui daily squib…

Dengar ceritanya paris Hilton akan mendirikan sebuah sekolah agama islam di tengah Beverly hills julai depan…sejuah mana kesahihan berita ini…wallahu alam…

Tapi tahu kah kamu semua di mana laman @daily squib itu merupakan satu lawan yang selalu menyiarkan berita2 palsu untuk bertujuan menyindir pelakon, penyanyi dan juga selebriti…biler tersebar khabar angin [gosip] tersebut paris sendiri berkata dia menyatakan perasaan bimbangnya kerana umur beliau genap 30 tahun ini [17 february]

Selain itu dia turut merancang untuk berparti di beberapa buah tempat di Los Angeles New York dan las vegas...so fikirkan lah sendiri…kalau berita ini benar Alhamdulillah kalau berita ini palsu semata2 mari kita mendoakan agar pintu hatinya akan terbuka suatu hari nanti…kerana doa kita adalah senjata utama yang mereka takutkan….wasalammm

p/s : amacam penulisan saya hari ini…sopan bukan??? Terima kasih saya mengamalkan kesederhanaan sahaja =)

Pencuri pun boleh "SESAT" dalam rumah

kamilah perompak wirawati....

hah uolss...tergelak kecil aku ketika menyelak metro hari nie...hurm macam mana perompak yang berumur 27tahun boleh sesat dalam rumah kat area kepong tu??? confused kejap...kannn kalau uolss semua pown mesti confused kan biasanya kalau orang yang dilabelkan sebagai perompak ni daya tahan dan imaginasi dia kuat dan power giler r...kalau tak mana dia berani nak pecah masuk rumah orang suka2 =)
hah uols jgn takut i just nak masuk rumah uols n pergi secara senyap je....

1st impression aku tu besar macam mana rumah orang tu kan..mesti kaya giler smpi boleh buat pencuri tu sesat kat dalam rumah mesti kat dalam rumah tu siap ada taman burung dan ladang lembu mcm kat new zealand tu kannn...

kalau rumah[istana] macam ni mmg la ko boleh sesat...

tapi aku ada terbaca kat blog hakak ni dia cakap dalam rumah tu mesti dia ada pasang pelindung untuk keselamatan rumah...mana tak nyer owner rumah selalu ke luar negara katanya hahah...menurut perompak tu dia datang berdua tapi kawan dia tak masuk sebb tunggu kat luar sajo...so dah naseb ko terkantoi malah duduklah kat dalam lokap uolss...gitu la alkisahnye =)

Lama aku tak update cerita kat kampus kan...LAYAN

penatnyer uolss...

Smekum~~ hye uolss penat sngt hari ni maklumla student kan ada saja aktiviti2 diluar kawalan dilakukan kalau kat kampus tu...meroyan sana sini catwalk sana sini very the nak giler popularity haha #carut diri sendiri kejap...yelah asyik #carut orang lain jer sekali skala nak gak #carut diri sendiri baru hidup ini meriah betul tak kak senduk....hahaha yang penting #meriah uolss...

mesti uols dah rindu [rindukah??] akan entry aku ni lebih2 lagi kalau ada event kat kampus best tul aku meroyan habis semua tempat tu aku nak jelajah hahaha...ok apa kata kita bercerita start dari kelas aku pagi nie... P/S : 1 kelas je arini uolss single period plk tue...demi nak menuntut ilmu aku tetap gagahi lautan berapi...kannnn

ini nama dia @DIANA... maaf dia tiada blog lagi...tapi aku sure dia bakal menyusul setelah aku brainwash...yelah mau tak tergerak hati dia tengok blogger-blogger skang ni mantap2 semuanya...aku point kat blogger yang mantap je la...kalau setakat blog picisan mcm aku ni mana layak uolss...ada faham??? baguss???

kenapa aku bercerita tentang wanita ayu nie?? apa yang mantap pasal dia nie?? haha aku citer sebb dia ada buat cake coklat nyum2...mmg sedap berkrim uolss...disukai ramai plk tu...

hurm mesti korang kata tak sedap kan...hello dont ever judge a book by look2 its cover...ko nampak je mcm tu tapi rasa dia ya ampunnnn...boleh buat aku ketagih cake dia tu =)

uolss esok bawa lagi...aku dah ketagih nie =)

apa korang rasa nampak poster wanted kat atas tu...hahaha mereka ini adalah pelantikan wakil pelajar yang baru taw...so dengan bangganya aku mengundi mereka ini dan aku hanya dibenarkan untuk mengundi seramai 7 orang...walaupun kertas undi tu ada 6....so peluang untuk aku nak buat undi rosak tak tercapai =)

so dengan penuh yakinnya aku terus mengundi pelajar bernombor 0|2 ini...tapi aku tak sure la sapa pemegang nombor ni sebb terlalu ramai uolss...walau apa pown sapa yang dapat undian tertinggi nanti aku berharap sangat mereka mampu suarakan pendapat student ke pihat atas...yelah mana tak nyer kalau bukan disebbkan wakil pelajar ni sampaikan rasa ketidakpuasan hati mana lah orang atas tu nak layan sngt kat kita orang ni.... DO BEST AND PUT A LOT EFFORT INTO IT...aku nak tngok sapa yang dapat title tu....

ko ingt jgn nak #kekwat plk kalau dah ada title tu...ko harus menjadi pemimpin yang berwibawa taw... =)

and last but not least my BFF...yang sornag g tu tgh snap pic...dia volunteer...no buli2 hahaha....btw thanx @zuzu for the pic...nice

adiosss....


Bersyukur sebb aku buat sendiri tanpa bantuan orang lain.

eh uolss dah tengok kat atas ker......

apa yang ada kat atas blog aku tu...hehe takde apa pown uolss kalau uolss semua perasaan aku baru je tukar header blog aku dari yang lama ke baru...betul la kata orang once kita involve dalam dunia berblogging ni macam2 info & idea yang korang semua boleh cetuskan....cuma apa yang aku bersyukur sngt sebb dari tahun lepas lagi aku nak ada header lepas tu ada twitter status....

serious uolss aku mengidam lama sngt sampai naek meroyan aku nak mintak tolong kat orang lain...tapi semua tak bagi aku feedback...sampai aku tanyer pakcik yang duduk kat oversea sana tu hah....korang igt aku tak search ker??? aku dah banyak kali search NOK cuma semua yang aku jumpa menghampakan...kena plk dgn aku yang LUMPY CODING ni...

ada gak orang tu dari tahun lepas aku minta ajaQ mcm mana nak wat header yang ada Twitter Status kannn...akhir sudah takde jawapan sunyi sepi je yang ada bunyi katak n cengkerik jer....

awasss LO...ingt gue ngak bisa....

lepas dah siap semua tu aku pown pergila buat medical check up untuk blog aku ni kannn...kot2 kena terkena masalah kegemukan sebb terlalu berat...hahaha korang faham tak ni???? maksudnyer kalau blog kita dah sarat dgn berbagai2 gadget sure berat blog makin bertambah dan susah untuk pelawat nak view blog kita yang berat tu...so aku pown gegeh lah timbang dan resultnyer masih lagi di bawah 100kb

kalau nak check klik sini

ini header percubaan sajooo...kot2 la ada orang nak sponsor kannn hahaha....mati lahhhh
bersyukur sngt uolsss....

oh yerr aku nak tergerak hati buat header ni sebb aku terlihat header baru @cikepal...mmg dia tu sumber isnpirasi tol la...hahaha

Bilik perempuan ni sngt HAZAB tapi messy itu juga sexy...

hachummmmm.....uols nak tisu voley???

kekdahnyer kannn arinie boleh plk aku kena flu....urghhh sentap dengan hidung sendiri voley??? aku makan minum hirup udara semua tadak rasa tawar jer...demmmm kalau ko kentut kat sebelah aku sure aku slumber sedut kaw2 nyer hahaha....cilanat tolll

baekla uolss kita sebagai student nie kadang2 diri sendiri mmg tak terwalimatuh urus kannn dengan assignment nyer kena attend kelas smpi lewat malam tu bagi yang buat keje part time mmg hazab la....

oleh sebb tu la aku tersngt la paham situasi sebegini tak kira la pompuan mahupun lelaki kannn...yelah sebb aku pown student gak la cencalok!!! aku ada mangsa untuk tatapan uolss...dia ni pompuan yang tersngt la nice she got tanned skin and smooth fairy skin...renek2 je orang nyer smart n steady plk tu...hah mampooo uolss penat imagine mcm mana orangnya kan??? baekla uolss meh kita terjah kat dalam bilik dia satu demi satu hahahah

ini bukan tong sampah yer ini tmpt letak baju :)
alat saloon merata2 kat lantai :)

kan aku dah cakap dia ni budak rajin....abis semua buku dia abis study :)
manakala ini tempat beradu beliau...mak penah landing kat situ beberapa kali gak nyah!!!!


hah amacam uolss...puat ati tak??? tapi itu dulu la yer setelah mendapat kritikna petir dari En KifliMally....skang ni umah clean n clear bersih dan teratur...tapi apa pown aku nak cakap messy tu tak semestinya bughuk kat mata korang tapi kalau kena pada tempat nyer mmg nice...ingt ayat aku nie dalam2...

MESSY IS SEXY
betul tak kak megan....muahX :)