Alamak lupa aku ada date dengan dentist.

hye uols,

aduh hanya disebabkan aku terlalu busy dengan babak pindah rumah aku terus terlupa date aku dengan dentist comel kat klinik pergigian cahaya suria kat pudu tu....haiyooo rasa macam berat bontot aku ni nak g wat re-appointment dengan nurse kat situ ni pown En @pojie yang dok tolong bagi ingt kat aku :)

hah uols tak datang erk?

yerlah mcm mana nak datang kalau aku dah dok pening fikir pindah rumah dan nak urus segala yang benda yang terpending ni...so skang ni baru lah aku dapat ringankan beban tu skit sebb dah ada abg elok datang "kemas rumah" motif sangat kan nak mention segala dan yang penting mama tak taw time tu haha

suppose appointment aku dengan dentist tu 29novemer yang lepas tapi skang ni dah masuk December, so tahap kemalasan tu mmg menebal dalam hati jadi memang tak lah aku nak usung diri nak g buat appointment lagi...arghhh sudah AKU MALAS!!!

walaupun gigi kuning tetap confident dengan senyuman :)

OKBAI~

Dirumah baru rezeki baru.

hye uols,

mmmm macam mana nak start ni ek? sebab aku dah mcm takde idea plak nak type apa kat blog aku nie. Oh yeah btw skang aku berada kat area permaisuri cheras, dengan ini aku dah pown official pindah rumah ke area permaisuri ni,

so baru semalam aku pindah barang kat area rumah ni apa yang penting rasa sedih nak tinggal kan rumah aku kat pandan jaya tu hiba sngt walaupun kata orang area pandan jaya tu hazab tapi uols tmpt tu lah aku selama ni duduk kat kl dan teruskan hidup sebagai student yang berdikari,

wah tak sangka begitu ramai yang sudi tolong mek pindah rumah :)

tapi takpelah aku selalu terapkan dalam diri aku dengan penghijrahan yang baru ini mungkin rezeki aku makin bertambah2 duduk kat rumah baru nie...Amin

dan kalau dah pindah rumah tu for sure housemate aku pown akan berubah juga :) kalau ex rumah aku yang dulu perangai ex housemate masing2 aku dah kenal budi pekerti tapi di rumah baru ni aku tak berapa kenal lagi tapi apa yang aku tahu housemate aku sorang ni perangai dia "makcik2" sngt...ko taw la style makcik ni jenis yang leceh skit...itu tak boleh ini tak boleh

tapi takpe duduk dengan orang yang suka berleter at least boleh membuatkan aku terasa mcm duduk dengan ibu, so makan minum terjaga oleh beliau :) walaupun hakikanya housemate aku tu sorang lelaki :)

jenab ko perhatikan dia, jangan bagi dia kuar malam or on9 FB sesuka hati :(

haha takde maknanya housemate aku tu nak kongkong aku smpi mcm tu skali kannn, cuma skang ni apa yang membuatkan aku resah bila kat rumag baru tu takde lagi internet connection so ini sedikit menyusah kan aku untuk on9 dan sebagainya...dan kalau boleh aku tetap nak pakai Streamyx...

jemput makan uols,

ok lah uols aku rasa smpi disinin saje dulu ok :) nanti pape aku akan update dengan selanjutnya...mcm biasa lah event yang aku attend bersepah sana sini tapi masa nak update tu rasa mcm tak cukup jer :) ok daaaaaa

*eh bukan skang ni trend ramai orang pindah rumah gak ker? ok bai jaga diri uols :)

First Invitation dari sis Churp2 (Puss In Boots)

hye uols,

terasa agak lama gak aku tak update blog dan aku rasa ni yang paling lama sekali sebb aku jatuh sakit 1 malaysia 1 package aku dapat :) Deman, Flu, n Fever plus dengan exam fuh memang sngt mencabar tapi skang ni dah ok so ada lah peluang aku untuk update...

aku dapat 1st invitation dari Churp2 tapi sayangnya time tu aku masih lagi demam dan tak bermaya so aku proceed untuk bagi kat kawan aku sorang ni...

sebabnya aku dah janji awal dengan dia dan disebabkab aku demam so dia kena carik partner lain hehe...

ni lah mamat yang gila glamour tu :) haha EJ nama diberi

lepas tu dalam aku sakit dia pown bagi lah badge churp2 tu kat aku, dia cakap since aku tak dapat join dia tengok puss in da boots tu dia pown bagi lah badge tu kat aku haha...so sweet of him :) aku demam2 kat rumah pown terus baik kalau mcm tu...

yeah aku terus dapat 2 badge yang comel ni :)

so skang ni semua dah beransur pulih....cuma batuk ni je yang tak berhenti2 hehe...ooo lupa nak makan ubat plak ok daaaaa

jemput makan cendol semuanya...aku tahu korang semua dah rindu nak tengok muka yang kuning langsat ni kannn hahaha...

Korang stress dengan exam? Meh sini baca lawak sengal UBI ni.

yunk! try baca lawak kat bawah ni konpem awk suka :)


SAM: Kenapa kamu cakap minum susu segar boleh bawa maut?
DOL: Sebab semalam semasa aku tengah minum,lembu tu terajang aku. Nasib baik tak mati.

------------------------------------------------------

SAM: Apasal ko marah kat tokey kedai 2 Ringgit tu?
DOL: Sebab dia tipu. Aku beli 3 barang dia mintak 6 ringgit. Kata kedai 2 Ringgit

------------------------------------------------------

SAM: Kau kata binatang peliharaan kau mati lemas? Mana kau tau dia mati lemas?
DOL: Sebab aku bela ikan emas. aku jumpa ia mati dalam air!

------------------------------------------------------

SAM: Semalam aku nampak hantu!
DOL: Uih! kau terkejut tak?
SAM: Taklah.... hantu tu yang terkejut tengok aku.
DOL: Mana kau tahu?
SAM: Aku tengok muka dia pucat semacam jer....

------------------------------------------------------

SAM: Apasal kopi yang kau buat ni rasa masin?
DOL: Gula dah habis!
SAM: Yang kau pergi campur garam apasal?
DOL:Kan aku kata, sebab gula dah habislah

------------------------------------------------------

SAM: Aku tengok kau beberapa hari ini "candle light dinner" dengan bini kau, mesti dia suka.
DOL: Dia marahlah. Aku lupa nak bayar bil elektrik, api rumah aku dah kena potong!

------------------------------------------------------

SAM: Aku ada AIDS? mana ada...
DOL: Aku baca 1 dari 10 orang kat Negara ni ada aids. Aku dah tanya 9 orang, semua tak ada aids, kau orang ke 10, tak payah tanya, aku dah tahu...

------------------------------------------------------

SAM: Dol, aku dengar bunyi batuk kau makin teruk!
DOL: Iya ke? kalau macam ni aku kena banyak berlatih agar dapat batuk dengan lebih baik lagi.

------------------------------------------------------

SAM: Dah dua kali perompak yang sama datang merompak kedai kita.
DOL: Tu lah aku dah cakap kat kau,jangan pasang signboard "SILA DATANG LAGI"

serius lawak, sampai berdarah hidung kita gelak wak :)

My Nuffnang Story

hye uols,

ok baik lah aku rasa cerita aku bersama nuffnang ni boleh tahan gak banyak nya sebb since aku start berblogging ni pada June 2009, so dalam tak sedar skang ni dah 2011 tipu lah kan kalau aku cakap aku ni takde langsung cerita yang patut aku kongsikan pasal nuffnang.

actually aku nak ada blog ni sebb apa tahu? sebb time tu aku dah masuk Degree so since there i was thinking that "aku dah masuk degree and i should write down all the memories into blog" so lebih kurang macam diary lah nie...serius pasal nuffnang tu aku tak fikir langsung sebb time tu tak tahu lagi apa yang special sngt pasal Nuffnang nie. Sebb time tu aku dok sibuk design aku nyer blog tapi smpi skang ni aku still tak puas hati dengan design blog aku ni :)

Tapi pada masa yang sama aku dah start pasang Nuffnang Ads kat blog aku taw...time tu ingat lagi aku sangat budak baru nak belajar Buffered Earning pown tak taw, apatah lagi nak dapatkan duit dari blog ni serius time tu aku sngt dungu...

But then dah lama sikit berblogging sambil semua iklan fully sponsored by Nuffnang baru lah aku tahu betapa best nya NUFFNANG!!! sebab bukan tu je malah banyak aktiviti yang aku dapat join bersama NUFFNANG ni...serius sapa yang tahu sure korang semua akan setuju dengan aku :)

kalau tak silap ni adalah antara event pertama bersama nuffnang time My Water Moments sony TX5 kat Sunway...

lepas dari situ lah aku terus start confident nak join semua aktiviti yang dianjurkan oleh Nuffnang

dari situ aku pown dah start gigihkan diri untuk join mana2 event dari Nuffnang contoh seperti kat atas tu LG Cookie Monster Party..time aku kena makeup sebagai vampire little bro dan itulah hasilnya...

Event tak habis disitu yer, ni salah satu event promo si comel smurfs "Global Smurfs Day Celebration" korang bayangkan la time ni aku sanggup datang sorang2 walaupun takde partner...yelah sapa yang tak kekok bila datang sorang2kan :) tapi aku tetap datang untuk support..hehe


this one the most wonderful event yang pernah aku join, Digi Done Right Camp...weols semua dapat berkenalan dengan kawan baru dan yang penting aku lebih motivated selepas join event ni :)


Dalam masa yang sama aku dapat juga berjumpa dengan top blogger ni, sebelum ni aku selalu je fikir dorang ni semua as a top blogger mesti ada tabiat yang kekwat ignorant n hidung tinggi..but don't ever judge people from their appearance...once aku dah jumpa dengan dorang lepak sama2 I finnaly prove that I was wrong hehe...dorang actually peramah gilerrrrr siot~

me with fourfeetnine :) serius dia sngt comel mcm anak patung rasa mcm nak cubit je muka hehe...

ni lagi lah peramah kiri Aidi Safuan n kanan tu definitely lah uols semua kenal Ian Hamzah pemilik kepada terbang tinggi tinggi..time ni weols ada kat Modesto Capsquare tengah makan2 :) Nuffnang Sharing Session

yeah one my budak paling nakal @pojiepooh...serius dia ni sngt talkative like super way talkative...so kalau lepak dengan en pojie ni takde la rasa kekok sebb dia akan bercakap banyak sampai aku tak bosan hehe..serius itu lah pojie hanya satu satunya :) oh yeah btw time ni kat MELAKA sempat merasa coconut shake...pojie sory lah pic2 tu semua kita tak upload lagi hehe *larikkkkk~

and last but not least, akak Merah kita yang tip top RedMummy :) sapa tak kenal ni aku tak taw lah...haha aku rasa mcm nak lenyek2 je uols semua haha...time ni kak Red mengandung taw gigih dia datang tengok Transformer Screening...



huh tu baru sikit, aku dengan Nuffnang ni banyak lagi benda yang aku suka terutama skali bila dapat invitation screening hehe...contoh nya seperti kat bawah ni :

@Burlesque
@World Invasion: Battle Los Angeles
@Scream 4 @HOP @Super 8
@Cowboys & Alien
etc
part yang paling aku suka bila dapat Screening Transformer 3 ni :) time tu aku melonjak2 kegembiraan haha...

dan yang penting Sis n Bro Nuffies sngt nice and warm welcome :) serius dorang tak sombong pown even kadang2 tu memang sekepala...kira macam masuk air gak lah haha...


ok lah nampak nya dalam2 banyak part tu for sure semua orang suka part nie :) *drumrolls*

hahaha...yesss babey sapa yang tak suka bila korang dapat Cash out uols nye payment :) hehe ni my 1st cash out, even tough takde la banyak mana tapi aku sngt gumbiraaaaa~ time ni aku saje je menggedik tekan butang cash out tu nak tengok betul ke aku boleh dapat duit dari berblogging ni...skali tengok sebulan lepas tu aku dapat cheque dari Nuffnang :) so lepas ni aku just nak simpan lama2 biar berbukit hahaha...

so macam tu lah ceritera aku bersama Nuffnang :) seronok kan dari seorang budak blogger yang baru lagi naif tak nak join itu dan ini, skali skang ni aku dapat banyak macam faedah dari berblogging ni :) bukan susah pun macam seolah2 kerja dibawah sinaran matahari unless kalau korang update blog sambil berjemur tu baru berpeluh2 haha...so aku akan terus dan terus berblogging till the end of the tik tok =D

that all about My Nuffnang Story, what bout yours?

*pssstttt korang pown nak join ker? jom click SINI dan cepat2 buat entry lepas tu hantar perlink uols tu ok...cepat sebelum 19hb ni taw ok daaaa

Come 16 December 2011, 500 bloggers from around the Asia-Pacific region will flock to Kuala Lumpur, Malaysia for the Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011 in Putrajaya Marriott. The Awards aims to not only honour the region's best bloggers, but also to bring together blogger communities from across Asia-Pacific. The Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards is brought to you by Volkswagen Malaysia and Putrajaya Marriott.

Susah betul nak mandi budak 3 ekor nie.

hye uols,

wah dah lama kau tak update pasal anak2 aku ni kannn? so kali ni bagi korang yang memang penggemar Guinea Pig tu meh sini aku share pasal kehidupan anak aku seharian :)

korang kenalkan mana satu anak aku? dan kat mana aku adopt dorang sebagai anak aku hehe..kalau korang nak tahu klik kat SINI huh time tu baru ko taw betapa gigihnya weols snggup ke banting semata2 nak beli Guinea Pig yang comel nie :)

ok aku ni kalau rajin tu adalah selang 2 minggu sekali bagi budak2 ni mandi tapi kadang2 tu ada lah gak smpi sebulan aku terbiarkan budak2 ni kepam + bacin + masyam haha..semua ada lah

tapi ntah minggu lepas aku tiba2 tringin nak mandi budak2 ni semua so masa untuk berperang haha...

hye kenal kan nama dia Rocky

dan ini pula Zara...jangan ko tanya mana aku dapat nama dia tu? sebb budak 2 ekor ni bukan milik aku...budak ni milik housemate aku ZUZU so anak aku ada sekor je Nama dia Blondie

ni lah dia anak aku Blondie nama dia...time aku amik dia ni terus aku decide nak bagi dia nama...dia sngt manja dan suka kena belai huhu

ok skang ni jom kita mandikan budak2 ni yer...so ni lah spray yang aku gunakan untuk mandikan budak2 ni, sabun ni actually mcm syampoo gak untuk budak2 ni asalnya syampoo ni untuk hamster tapi since hamster weols dah kena pajak so recycle lah untuk guinea pig ni...not bad lah wangi gak lah syampoo nie...
actually mana2 syampoo mandian untuk pet pown boleh digunakan...

huh nampak tak bulu budak2 ni basah so aku letakkan dorang semua dalam satu towel lepas tu aku keringkan dorang haha...kalau nak blow sekor2 mmg tak cukup tangan aku dibuatnya sebb sekor2 ni sngt lincah kalau dah kuar dari cage :)

hah ni lah dia bahana nya kalau tiap kali aku nak mandi kan budak2 ni for sure akan dapat award, dah lama rasanya aku tak ketip kuku dorang ni semua, tapi tak berapa berani sngt nak ketip kuku budak2 ni sebb aliran darah dorang ni dengan sngt dengan kuku takut berdarah plak nanti...

lepas tu baru lah aku bagi dorang makan...wah kalau dorang dah start dengar aku buka fridge dorang kuarkan bunyi tu jangan cakap la, riuh satu rumah dibuatnya, macam aku ni dah jual guinea pig plak haha...

dorang ni suka sngt makan bayam, kalau boleh dorang makan 2 kg sehari taw kalau tak terkawal lah, tapi aku pagi petang n malam...tapi kadang2 tu kalau dorang asyik bunyi je sah2 aku terus sumbat dengan bayam ni...abis citer haha...

klik SINI untuk beberapa tips untuk Guinea Pig anda!

ok macam tu la cerita nya aku nak mandikan budak2 ni...dan yang penting budak2 perut dorang rasa besar semacam taw, mengandung kah? wahhhh bestnya tak lama lagi aku akan dapat baby baru weeeeee~

#okbai

What would Puss in Boots do?

Puss in Boots
Tell us how you would defeat the bad guys if you were Puss and Kitty Softpaws.

hye y'all


If I became either Puss and Kitty Softpaw, First of all I need to disguise like them, so here are the few things that Puss and Kitty Softpaw prepared for me :)

1) I do need a warrior sword in real life and be able to fight like puss and kitty softpaw.

2) I don't know where those kitty get this gun for me :)

3) belt bullet, yeah I do need this bullet to shot the bad guy =D

4) to be come like them I need this mask to cover my identity ~meow

5) just for my accessories, yes I need to own this wing to make me easy to fly from one roof to another roof.

6) this is for the extra credit...since cat got 9 lives so Puss and Kitty Softpaw decide to give me this...oh god by eating this I will gain my 9 live hahah...

7) last but not least a pair of boots, Puss give me this boots and he wants me to own it, he told me that by wearing those boots it shown the honor of Puss In Boots. haha

now I already get all those stuff and now its time to wear it :) how do i look like? oh gosh I do appreciate Puss and Kitty Softpaw effort on me...

are you guys ready? haha








how do i look like? grrrrrr~

Yeah I know you better run away you bad guy...You should accept your faith that you can't defeat us..we own the 9 lives and from now on you guys will live on fear haha..I mean for the bad guys only lah~ =D with this combination i think there's no one will defeat us :)
adiosssss~

*the original of my pic before editing


here's the Official Trailer of Puss In Boots...enjoy

Ini yang membuatkan aku rasa malas nak ber BLOGWALKING

hye uols,

alahaiiii naseb*ngeluh kejap, rasa nak bagi penumbuk pown ada gak yelah sebb satu hari ni dari pagi sampai ke malam mood aku memang kalau boleh nak blogwalking usha2 blog yang cantik2 nie sambil2 tu boleh gak aku tinggal kan jejak ke comment ker, kannn dah nama pown blogwalking =D

yer memang betul blogwalking tu sngt penat tapi lumayan seyh!

first2 tu ok gak lah semua blog yang aku terjah smooth je takde lah berat mana pun nak load blog theyols tu, since aku pown guna streamyx unlimited ok untuk on9, jadi bagi aku tu bukan masalah besar untuk aku nak load blog milik blogger mantap nie =D

skali dalam pertengahan tu terus aku dah bengang dengan satu blog ni sebb asal nak load je confirm tak lepas sidebar dia tu, aku pun gigihlah F5(reload) banyk kali sebb bagi aku tak puas hati selagi tak dapat tinggalkan jejak kat blog mereka yang berat ni =<

rasa mcm nak geget je blog korang tu :)

skali tengok bukan satu blog je malah ramai gak blog yang memang lumpy nak load, especially sidebar tu grrrrrr dah lah biasanya blogger akan letak shoutbox kat sidebar kannn, gigih aku reload banyak kali tapi resultnya tetap sama ada gak sesetangah blog tu terus tak muncul langsung sidebar tu dan ada plk yang separuh je dah mcm cacat blog ko tu ada gak haha

so dengan hati yang patah aku pown try seach kat pakcik google kot2 ada yang boleh bantu, so aku pown taip "lambat load sidebar" (macam gampang kan ayat aku macam mintak pelempang pown ada gak)
so finally aku jumpa satu blog ni nama blog dia "Akid Azami" so dia pown cerita lah asal blog korang terlalu lumpy sngt smpi susah nak load....

tunggu apa lagi g la klik dan baca, nak mintak pelempang dari aku ker?

lepas tu aku pown terfikir rasa macam dah lama tak timbang berat blog aku, so aku pown gigih lah jinjing blog aku ke penimbang...so hasilnya ini aku dapat :)

lepas tu ni statement yang "cik Atiqah" mention kat blog dia
blog yang ringan, beratnya di bawah 200kb
tapi, kalau blog yang berat, beratnya atas 200kb
huh dia cakap bawah 200kb tu blog tu kira ringan, ok fine tapi bagi aku pula blog dibawah 100kb itu ringan dan atas 100kb tu dah kira berat untuk di load =) btol tak?

klik SINI kalau korang nak timbang berat blog uols...

bukan apa ini untuk kebaikan uols semua gak, senang orang nak bertandang keluar masuk blog uols, bayangkan aku dah lama load kat blog uols lepas tu setelah fully load takde pula shoutbox widget yang dia letak kat blog dia tu, sadissssssss betul hidup ko...rasa nak bagi flying kick je skang ni...

so kepada mereka yang nak selesaikan masalah blog berat macam buah nangka kembar tu elok la bertandang ke blog si "tehanurfateha" sebb entry dia ada bagi tips macam mana nak mengatasi blog yang lambat untuk di load dan berat =D

#okbai aku nak smbung ber blogwalking :)

Aidiladha + TKG + JUBAH = Havouge

hye uols,

wow tak sapa sangka ingatkan aku duduk celeb Aidiladha keseorangan kat KL ni rupanya disebalik kesedihan aku tu ada gak few of TGK yang tak balik raya or mmg theyols asal KL so tak g mana2 :) dan yang penting weols datang dengan berkonsepkan jubah hitam lagi yer...seperti dalam open house raya aidilfitri baru2 nie....

so dihari pengorbanan yang mulia ini uols weols terus shoot beraya dari rumah ke rumah :) tapi sebelum tu jangan cakap lah perut memang di sengajakan kosong sebb kita tahu perut kta akan penuh bila balik karang :)

so jom kita terjah rumah ke rumah, so open house yang pertama di celeb oleh Adam sekeluarga haha seawal jam 11 weols dah smpi kat rumah ada...

rumah adam kat jalan klang lama, sampai2 je tu memang meriah sngt uols dengan tapak futsal kat bawah tu dah penuh orang buat khemah bagai kan sebb nak agih2kan daging korban :)

maaflah dalam pic ni aku terlupa nak fokus kat menu plak maklum sebb lapar uols tak sempat nak snap pic makanan, so weols just snap pic TKG Crew sebagai ganti menu hahaha...adam sajikan dalca, ayam goreng, lemang, pucuk keledek, sup kambing, ikan goreng dan kuih muih :)

ok rumah kedua pula rumah Ikram dari taman medan :)

ntah la time ni weols sempat berposing sakan sebb ada yang tengah berasap so malas nak masuk...weols snap pic kat luar ni tapi suasana sngt padat kereta parking penuh kiri kanan atas depan dan belakang rumah haha

fuh juadah rumah ikram ni lagi lah meriah pagi tu sempat lagi ikram ni buat puding yer, plus dengan nasi briyani dan ayam kurma memang tambat selera kami semua walaupun kenyang separuh mati...

hah ni la dia Ibunda tercinta ikram....terima kasih yer untie, jangan serik2 jemput weols datang kerumah...

ok fine time nak balik tu nak ke subang ada satu mamat ni tegur aku dia cakap eh awak ke ni yang dalam youtube yang nyanyi lagu nasyid tu...gilaaa sejak bila aku buat vlog bagai...rupanya kita orang gunakan konsep jubah sama seperti dalam youtube kat bawah ni uols...



patutla sebb hadek2 juga yang nyanyi hahaha....feymes gak dorang ni kannn :) kelas ko mariah~


perut dah meletup smpi ke rumah ke 3 ni...
korang tengok la juadah yang juju sediakan sngt banyak juga ok, dengan ayam goreng cripsy, ada cake 3 jenis , curry, custard, nasi briyani...so time ni aku memang tak dapat nak makan sebb aku just makan dessert je...kalau korang tengok perut aku time ni mcm ibu mengandung 3 bulan hahha

oh yer tuan rumah kat subang ni tu hah dia juju, budak paling comel berjubah brown color...dia sngt manja dan comel ok rasa nak pukul2 je...

rumah ke 4 rumah cik intan, nasib baik rumah juju dengan rumah cik intan ni dekat jer...so no need to drive ke rumah dorang :)
yang penting celaka tak staement kawan aku sorang ni, "eh uols kalau nak ke rumah cik intan kena naik jambatan gantung taw" hahaha mati2 la aku nak percaya kannn...korang ingat aku ni mcm sazry haha eh~tercarut plak hahaah
perangai dah macam nangka busuk yer bila sekor2 dah kekenyangan :)

time ni cik intan busy, cik intan sendiri pown tak sempat buat juadah sendiri melainkan kuih raya...dan yang penting buah rambutan sebagai pencuci mulut weols sngt puas hati yer :) thanx cik intan :)

rumah terakhir, mana lagi kalau bukan rumah amir hehe...fuh jauh weols merangkak smpi ke meru klang...tapi kedatangan kami semua memang berbaloi, juadah wajib dari amir iaitu sambal ikan bilis fuhhhh menyelerakan walaupun time tu aku tak makan, perut kembung uols aku hanya mampo melihat je...

tapi yang penting time part dessert tu jangan cakap memang aku sebat sorang2...sedap giler cheese cracker with corn :) nyum2 than ye amir...masak dari pagi hingga ke malam untuk kami semua...


lebih kurang dalam pukul 12 malam weols terus terjah pavilion, amik kau time ni ko jangan cakap lah weols dah memang menjadi perhatian orang ramai, even pak arab sendiri tengok weols...yer aku tahu ni pakaian tradisi uols kannn tapi dah konsep kami semua nak buat macam mana,

confident tu sngt tinggi yer, lalu sekitar bar kat pavillion tu, dan yang penting aku rasa macam nak je pergi kat pak arab or mat salleh yang teguk arak tu sambil gelengkan kepala ko rasa ada tak peluang untuk muka aku kena tumbuk hahaha....

sambil2 tu weols lalu club pak arab, memang meriah hokay aku rasa macam nak masuk je join dorang baut belly dance haha...lepas tu weols terjah A&W BB time tu jangan cakap la dari hujung dunia mata semua dah memandang kelibat weols pandangan yang penuh dengan rasa ingin tahu sambil berbisik, jangan risau weols bukan nya nak berdakwah weols hanya nak buat flashmob kat depan BB tu je haha sengal...

ok balik tu weols terus ke rumah Allif Eric :) nak tahu apa yang berlaku sila lah tunggu yer..
oh yer, dalam banyak mmber kat TKG nie, aku dan IKRAM je yang ada blog...so jemput la datang blog IKRAM ni yer :)

#okbai