Dia buat tutorial tudung tapi ternampak pula.

hye hari ni hakak nk buat hijab tutorial :) hope u guys like it...

hye uols,

tujuan akak buat entry ni sebb nak cari publisiti murahan ok..so kalau tak nak rasa kena kahak sila keluar :)

haha maaf lah yer tadi tu kak era ko yang taip biasalah uols perempuan period terus moody :) tak macam izzah ombak rindu kalau period mual2 n pening2 feeling kejap hokay...

maafkan saya tuan, saya tidak hamil tapi saya cuma pening sahaja...

ok cut that crap away~ apa yang penting aku nak berceloteh tentang budak seorang ni, bagi aku dia seorang yang sngt berani kerana buat tutorial tudung dan korang sure tak percaya viewers dia dah mencecah 1 juta lebih ok...aku rasa korang tahu so no need for me to exposed her identity hokay~

yess aku tahu dia ni jenis yang bertudung sebb semua pic dia bertudung so aku assume dia mmg jenis yang bertudung tak seperti sesetengah girl yang pakai tudung on off macam nak hidupkan suis kipas bila panas on kipas bila dah sejuk off kipas tu balik, do you get what am trying to say?

kat kampus aku jangan cakap lah uols, setiap sem aku akan nampak perubahan dari segi fashion tudung ada yang comel dan ada yang macam makcik siap2 hendak ke pasar :) serius dont take me wrong saje je nak bagi my opinion, contoh lah kan 1st sem ko pakai tudung sebb fashion lepas tu naik 2nd ko buang tudung lepas tu masuk 3rd sem ko pakai balik macam main cak2 plak...

tak tahu plak aku rupanya ada gak girl kat kampus yang confused sama ada dia nak pakai tudung ataupun tak ke kampus...

opssss, for sure dia ni bukan muslin...klu muslim girl skali pun dia tak akan pakai outfit yg macam tu sebb mereka sentiasa beringt...sengal~

Love Hana and i adore her so much, all his collection are quite delightful to see, yes the way she gives you guys a tutorial are all cover up dan takde satu pown yang menampak sesuatu...

and same goes to this pretty crazy girl kak maria sapa lah yang tak kenal ko kak :) cara dia bagi tuto pun sngt fun dan yang penting she still cover up..

and last but not least akak senduk sendiri mampo membuat tuto tudung terdahulu punyer collection, y uols ingt kak senduk tak mampu nak suarakan hasil beliau kat dalam blog haha..u rock senduk :)

so hakak berharap takde lah mana2 pihak yang terasa kannn, klu terasa tu mmg sesuai lah aku bagi ko cili sebakul sebb mungkin ko termakan pedas :)


p/s : bukan untuk memperlekehkan tapi aku just nak share something, tapi aku tahu mereka seorang yang cukup kental, bukan macam aku kena jentik sikit dah meraung satu kampung..


ouh jangan lupa tengok budak ni dia ada sesuatu nak sampaikan :)



#sekian~

3 comments :

suezen said...

heheheheheh!!..sape mkn cili..dia lah rasa pedas kannn

Kifli Mally said...

@suezen hehe kannn, tapi kita takde niat nak kenakan sesapa pun :)

Muzri -Kereta Sewa Murah K.L said...

tip dan trick yg bagus...at list berguna untuk semua...keep up bro!!!