(TKG CREW )kelas kawan aku sekarang ni, semuanya dah bertudung.

tgok akak senduk dah insaf siap buat tutorial tudung lagi haha :) comel tol dia ni

hye uols,

hari ni aku tak taw nak buat apa, aku duduk rumah je terperuk lepas tu aku godek punye godek jumpa lah kawan2 aku yang dulu nya mmg teramat liar perangai sekor2 ni lagi teruk dari benda yang dalam kandang tu...haha apa tu uols? sendiri mau fikir la yer :) mereka semua ni dah temu jalan yang benar uols menitik air mata kejap...

part yang aku paling tak tahan bila dorang mempelbagaikan fesyen tudung skang ni kelasss, mak hanya mampu menongkat dagu je sebb terpegun dengan kehebatan uols mendecorasi tudung uols tu :)

kalau ko tak percaya ko tengok kat bawah ni jah...mak siap buat biodata ringkas untuk tatapan dan kejian uols semua...

nama glam : untie leha
hobi : tidur dan makan
pekerjaan : call center syarikat karipap service
stail : makcik yang simple dan bersahaja dan tudung juga seharusnya dipenuhkan dengan kerawang atau labuci.

nama glam : akak tasya aka aisha
hobi : hasilkan gelang silver
pekerjaan : exec di syarikat pakaian (jersey)
stail : akak bertudung style raget sebb senang skit nak pukul orang (bekas kaki pukul petaling jaya)

nama glam : akak Nina
hobi : pengumpul koleksi shawl
pekerjaan : human resource
stail : bekas tomboy berjinak2 nak bertudung :) tudung tu labuh skit tutup paras dada tapi baju pinggang singkat

nama glam : makcik toncet
hobi : masak dan buat teh suam utk tetamu
pekerjaan : pembekal nasi lemak di swiss garden
stail : fabric tudung jenis shawl di ikat toncet mudah untuk menjual nasi lemak...lebihan tudung kiri dan kanan boleh buat feeling2 libas rambut.

nama glam : adek najwa
hobi : snap pic tudung
pekerjaan : student mass com
stail : tudung ni jenis shawl juga tapi senang utk dililit pada kepala dan di bawa ke kampus :)

stail : tudung ni senang utk di bawa ke majlis anual dinner kat kampus :) jenis tudung ni jenis ketumbuhan kat kepala sngt nice kalau diletak ropol atau sekumtum bunga besar...

stail : tudung ni mmg sesuai bagi mereka yang nak g mandi sungai contoh kat sg gabai haha...tak pown kalau uols nak g mandi laut sngt nice cara tudung ni boleh di praktiskan begitu mudah tak perlu pin langsung, mudah bukan

selamat mencuba uols

#sekian

5 comments :

cantekk said...

hahahahaha :D mcm gamp.. tp bole la jd inspirasi utk bkal2 pemakai tdung sejati giteww..

Kifli Mally said...

@cantekk kannn mak malas nak komen lebih2 nok :)

Mishter Izwän said...

akak nina punya tudung smart arghhhh, comel jerk dyer bertudung mcm tuh... huhuhuu




feel free to visit me at speechless009.blogspot.com

cik Nemo said...

Ini macam nak lawan kak senduk jeeee.. :P

suezen said...

wahhhh!!! kelasssss bertudung....hahahahhaa..lame x lepak sini:)