Makin menjadi-jadi tabiat makan aku sekarang ini.

hye uols,

ini selingan untuk seketika taw nak merapu kejap :)

aku tak taw la apa nak jadi dengan tabiat pemakanan aku skang ni uols, macam makin menjadi2 plak mcm tak boleh nak dibendung, korang bayangkan lah kol 7 pagi dah dapat panggilan dari kawan aku fahmey teman dia breakfast kat Qbistro lepas tu selang sejam kemudian weols shoot ke McD Cheras Leisure mall breakfast lagi...

kol 10 macam tu kawan belanja kat Old Town dan last skali closing makan kat Tutti Fruitti kol 1030 ko rasa time tu macam aku ni tak cukup makan kan? makan smpi tak ingt dunia...sedih tol~ eh makan pun kena nak sedih ker haha... tapi seriously this lately aku mmg sentiasa nak mengunyah jer :)

nak nak pula kena dengan penangan sup meletup kat cheras ni haiyoooo kalau tak kena maki hamun oleh mmber boleh juga aku makan dalam 3 kali sehari haha...

abang lapar dhek dah 2 hari tak makan...dap dap dap~

dalam aku tengah merayau2 tu fefiling ombak rindu boleh kawan aku si fahmey tu update status kat bbm Food Tour bersama Kifli Mally,

terus aku dapat pujian dari kawan2 "welcoming kifli mally to ___ "

A : cheras leisure mall
B : Gemok team
C : Black Berry world

ko rasa apa jawapan dia~ mcm binatang tak perangai kawan aku haha, smpi ati dia kata aku ni gemok :) aku tak gemok lagi okay cuma berisi sikit jer...jangan sesekali berkata yang aku ni Gemok kalau ko tak nak mulut ko masuk anak gajah~

ko tengok saleha tu gemok dah skang kan...tu lah makan lagi tak hingat dunia...

dulu time aku kurus melidi ada yang cakap aku ni tak nice lah cekung lah, mcm orang sakit lah, penagih dadah lah iskk tension akak dibuatnya dhek~

tapi bila aku nekad makan menjelang 12tgh malam aku berisi sedikit pun masi mendapat kritikan ramai yer..."eh ko berisi sngt ni tak nice lah kalu time ko kurus lagi elok" susah kan nak puaskan hati dan mata setiap orang yang memandang...

kannnn fefiling macam artis plak aku ni uols :) yang penting confident...

aku gemok boleh pose dalam air ko mampo? bukan senang taw anak gajah nak pose mcm tu...

Aku Gemok Aku Cantik


sekian~