Video (skype) dari Nur Amalina Che Bakri

aku cilok dari http://www.anakulucheka.com


hye uols,

tak kesah lah apa orang nak berkata tentang budak cerdik pandai tu sapa nama dia? spirulina? eh mak gurau je nyah takkan tu pown ko nak marah dah rambut color bagai kannn sah2 ko open minded :)

tapi apa yang pastinya bukan pasti mmg sahih dah pown yang amalina masih lagi sambung study dan merupakan pelajar pintar kat University of Edinburgh, Scotland dalam bidang perubatan. so what do u expect?

alaaaa kalau setakat nak mengata dan mencaci tu mmg nampak sngt jeles mulut orang melayu takkan boleh tutup punya lah, kejap jer benda ni jadi isu lepas tu hilang ditiup angin kannn alih2 orang yang dok mengata tu yang duduk kat ulubanat mana ntah skali kena hantar luar negara lagi teruk kot dari Nur Amalina :) perumpamaan je uols haha...

klik lah kalau ko gigih nak baca :)

so biarlah kalau dia nak buat apa pakai apa skali pown kat sana itu hak dia kita kalau boleh just doakan yang terbaik jer untuk dia kan lebih elok faedahnya berbanding dengan memberi cacian paling busuk pun badi cacian tu berbalik kat batang hidung sendiri...kannnn


cilok dari http://beautifulnara.com

so kira amalina ni adalah seorang student yang kental gak lah sebb nak sambung study jauh2...kawan aku yang kertu2 dulu cakap dorang pown ada nak kena sponsored nak g sambung study tapi skali fikirkan pasal tomahan dan cacian ni terus tak jadi nak smbung study uols,

kelassss ko kesum~ g study jauh2 pown tetap orang kenal bila ko dah buat "taik" kat tempat orang terus berita smpi kat telinga negara...

yang penting Amalina tahu apa yang di buat dan doakan dia buat yang terbaik bukan saja untuk diri dia tapi untuk negara kita :)

Go Nur Amalina Che Bakri~ u rawk~

4 comments :

toque84 said...

yg mencaci dia tue pon silap2 kalo hidup kat luar negara lg terok... >.<

cantekk said...

ntah le, aku nk komen lebih2 pon, mcm aku ni terbaheeeekkk la sgt kan,.,.

Kifli Mally said...

@toque84 yessss betul tu :)

Kifli Mally said...

@cantekk uols tu bukan sajo terbaik uols tu tip top hahah :)