6 tip untuk menjadi seperti Najwa Latif si muka buku

hye uols saya ni peminat najwa latif keh keh~

hye uols,

wah siapa sangka dalam banyak2 fans si adik najwa ni ada gak yang siap bagi tip macam mana nak jadi retis youtube seperti najwa :)

tapi kalau korang sendiri tengok kat youtube ramai yang tak kurang hebatnya buat tribute untuk artis kesayangan mereka, contoh macam yuna n najwa latif...masing nak tunjukkan bakat yang dorang tu semua boleh menyanyi dengan baik, tak rugi dapat inspirasi macam yuna n najwa latif

siap ada yang berguitar

dan of course lah kena ada bakat untuk menyanyi :)

tapi bagi aku YUNA adalah tetap inspirasi aku sebb kalau nak katakan najwa tu nak kata tak minat aku minat juga, masalahnya dia terlalu muda untuk aku jadikan inspirasi even lagu dia Cinta Muka Buku sendiri aku tak hafal #failedepic haha, plus yuna got the look in fahsion i love the way she spoken outloud her looks on wearing hijab. Tak kesahlah kalau ada yang sama kan fashion hijab yuba tu seperti paderi mother as long she wearing a hijab...

last word from me, kalau korang nak tengok 6 tips untuk menjadi seperti najwa latif ataupun yuna hehe sila lah klik button dibawh ni yer :)


p/s : hurmmm aku rasa budak ni pown bakal jadi retis youtube, tapi sapa tahu kan rezeki ada dimana2 saja...tapi bagi yang gilakan populariti tu simpan saja hasrat korang yer...

#sekian dari si mulut becok

No comments :