Gambar : Comelnya anak Beyonce dan Jay-Z

Nama saya Blue IVY

hye uols,

wah comel sungguh anak hasil perkahwinan terkenal Beyonce bersama suami tercinta Jay-Z biasalah artis yang famous dan kaya raya ni sure ada standard yang perlu mereka jaga takkan dah terus dapat anak tu mereka nak publish kat paper :)

bagi mereka dapat seorang cahaya mata sudah memadahi kerana mereka boleh memberi fokus kat anak mereka sorang tu mana tak nyer Beyonce dah pun mencecah 30, dan Jay-Z 42 kang kalau dia buat anak banyak2 sure orang akan Jay-z umpama menimang cucu haha

Comel nya Blue Ivy nie :)

agak2 besar nanti adakah anak mereka ni akan ikut sebijik kerjaya ibu bapanya? siapa tahu tapi for sure mereka ni semua jenis yang tetap nak maintainkan popularity so tak mustahil kalau anak mereka ni akan ada album sendiri, wah baru lahir tapi dah tahu pasal masa depan dia kan

Beyonce dan Jay-Z tak nak buat najis pertama Blue Ivy ker haha...macam2

dari gambar yang comel tu korang rasa iras muka Blue Ivy ni ikut muka sapa? aku rasa tang muka mata tu dia ikut mata mak dia yang cantik manakala tang hidung dan bibir tu ikut ayah dia yang seksi...kalau korang tak percaya tengok lah pic kat bawah ni :)

amacam percaya tak?

#sekian

7 comments :

~sHiDa dAn sAfUaN FaMiLy~ said...

yang pic najis tu. sape punya..
sehati0818.blogspot.com

Kifli Mally said...

@~sHiDa dAn sAfUaN FaMiLy~ milik suri anak tom cruise

Al-Ziyad News said...

eeeee..... poo pun nak simpan ke???/

http://direktoribloggermalaysia.blogspot.com/
http://alziyadnews.com/

mayangsayang said...

comel sgt anak dia.. cam bkn anak dia aje ...hahaha artis barat ni bkn bleh kira .....

Kifli Mally said...

@Al-Ziyad News biasalah artis terkenal tak taw nak buat apa kan :)

cantekk said...

hahahaha...tak tahan la gmbo last!!!

ini aku? said...

kelass anak ko beyonce . :D