Gossip : Madonna meninggal dunia?

hye uols,

dah lama rasanya aku tak berblogging? lama ker? haha sehari umpama seminggu ok...macam macam yang berlaku baru beberapa hari yang lepas kita digemparkan dengan kematian seorang suara emas dunia Whitney Houston

selang beberapa hari kemudian timbul pula cerita hangat dimana ada orang yang melemparkan gosip murah mengatakan suara Diva Dunia Madonna pula yang meninggal dunia haha very the macam kematian artis barat ni ikut turn,

sebenarnya apa yang berlaku di mana Fans kepada Lady Gaga cuma untuk membuat onar pada akaun twitter nya menyebut "RIP Madonna" seperti yang kita tahu bagi mereka bab "RIP" bukan lah perkara kecil untuk dibuat main2...kekdahnya lah

biasalah tu Fan Lady Gaga jealous dengan Madonna sebb Madonna akan melakukan konsert jelajah tahunan tak lama lagi namun industri hiburan pula mamaparkan kematian palsunya melalui Twitter dan yang penting peminat peminat Madonna tak akan berdiam diri hokayyy....

p/s : pantas betul berita hangin yang tak berapa nak panas ni tersebar luas...

#sekian

Sumber : http://mynewshub.my/

2 comments :

suezen said...

teruks ok!!!! sesuke hati kate org meninggal

Kifli Mally said...

@suezen yesss tahu takpe...