Sup Ayam seksi Nora danish bergambar di pavilion

hye uols,

korang dah makan? hari nie macam teringin nak makan sup ayam je kan...meriah nya nora danish kalau kat rumah siap masak untuk menu pagi gitu, tapi apa pun pelakon kecil molek cun cantik meletup ni terkenal dengan kehidupan beliau yang busy dengan bidang lakonan dan juga kehidupan social.

walaupun busy dengan bidang lakonan dan sebagai nya siapa sangka nora danish hebat juga bila turun ke dapur huhu, dari laman sesawang Twitter dia dah mention siap2 nak masak Sup Ayam

bagi sesapa yang tak follow better follow ok :)

so isu nya skang ni sapa yang seksi? of course lah nora yang seksi kannn? tapi bagi aku tu perkara biasa kalau berada di rumah for sure lah kita akan kenakan sesuatu yang selesa bukan? contoh nya seperti baju kelawar dan juga baju tidur...mek kalu kat rumah si pakai boxer je uols pengaliran udara tu sngt penting haha...so same goes to everyone,

bagi uols seksi ker atau seksa?

bagi aku biasa je kot, ntah2 korang kat rumah tu lagi meletup siap naked lagi kannnn,

hurm sup ayam yang sungguh menyelerakan, ini boleh hingga menjilat jari dibuatnya.

gambar ni sebagai peminat kak nora danish, time ni aku jumpa dia kat pavilion, cuba teka dengan sapa? dia dengan baby dia yang comel tu lah...jangan cakap time ni dia nampak sngt natural walaupun muka dia tak makeup ok..

P/S : weekend ni sememangnya sedap kalu kena sup ayam seksi bukan? cuba lah masak sendiri

#sekian

No comments :