Video makcik panik langgar kedai bike berulang kali di Bandar Sri Permaisuri

hye uols,

3 4 hari yang lepas kawan aku ada cakap pasal seorang makcik ni dia buat huru hara kat area permaisuri tu, tapi malas nak amik port but at the end while am watching this video from youtube via cctv i was amazed kejap, yelah siapa sangka makcik tu brutal gak yer haha....

mau tak pasal2 dia boleh ranapkan kedai motosikal, kalau korang tengok video ni makcik tu siap rempuh berulang kali kot :)



plus information yang aku dapat husband kepada makcik ni owner kepada Business karaoke kat area tu juga kat tingkat satu atas kedai makan D'Warong alaaa area kedai motorsikal tu, sesapa yang duduk area tu korang tahu lah kan :)

puas tak makcik tu siap langgar kereta myvi baru kot...

ni pula kedai yang makcik tu ranapkan berulang kali...

kesian makcik tu bersama si suami kena tanggung beban yang begitu banyak, makan jutaan ringgit kot mana lagi dengan superbike 3 4 ketol yang dia langgar, si suami baru tinggal kan sebentar je kot sebb dia nak beli barang alih2 dia pula yang kena tanggung...takpe insurance boleh cover katanya...

p/s : jangan pandang remeh makcik yang panik bila tgh drive...mahu berjuta ringgit makcik tu bole bagi kerugian kat korang :)

11 comments :

cantekk said...

sadis seyhh....6 kali kot dia lggr..aku sggup perati sbb nk kira brp kali =D

nk tau jgk ekceli memula laki dia ke yg drve or mmg dia..ape pon bole jadik kolo panik gile2

sabry oppa said...

nice ") nice ") like :) like :)

http://shaberry92.blogspot.com/
http://sabryoppa.blogspot.com/

singgah blog sabry oppa okey..

Kifli Mally said...

@cantekkdari info yang aku dapat husband dia yang drive lepas tu dia amik alih,

coachnike28 said...

MAKCIK NI SALAH MAKAM JAMU KOT....DIA MAKAN JAMU LAKI DIA,

KiFli MaLLy said...

@coachnike28 hehe takkan lah makcik tu silap makan jamu, tak baik awk ni :)

Anonymous said...

mengong....dah la x dak lesen..hampaih...

shark said...

yg aku x paham tajuk youtube tu
hehe..

YOUsoF said...

Kesian kat suami dia.. Kesian jugak kat laki dia.. Lagi kesian kat tuan kedai tu.. Dah nasib kan..


Aku pun pelik tengok tajuk video tu. Apsal macam tu sususan ayatnya? ;D

cantekk said...

ye tak ye. tajuk video tu apsal mcm tu... =D

Kifli Mally said...

@YOUsoF taw takpe :) tajuk dia panjang berjela

Anonymous said...

Patut la delete comment org....memang kau takd telor bai