Zoey cucuk muka, Betul ke?

Mohd Hairey Azhar Abdul Rahman

hye uols,

sapa sini yang tak kenal Zoey? haha alahhh zoey yang pernah berlakon Drama kat TV9 tu bertajuk BONG dan juga merupakan seorang pengacara...sesuai dengan muka dan penampilan beliau yang comel dan jambu tu mmg selalu je menjadi buah mulut orang ramai betul tak?

kalau ko tu cantik of course ramai yang jeles sngt dengan ko jah! serius aku cakap...ko nak terlalu humble pun orang duk kutuk ko terlalu all out pun orang akan duk kutuk gak...so maintain lah kat tengah2 biar orang tak perasan pasal kehadiran ko haha...


ko rasa berubah tak wajah dia? makan hati tengok hidung n dagu dia...kanz

isu ni tahun 2007 lepas dah jadi gossip hangat di mana budak jambu ni buat dagu siap ada lekuk kat tengah gitew~ tak ke mana2 orang tengok makan hati dengan dagu "original" beliau itewww

tapi lah kan bagi aku dagu mcm tu kalau ko ada menas original aku salute sebb tu satu bonus bagi ko, tapi bagi aku tak berapa minat dagu mcm tu terlalu "debab" sumber pic tu dari MURAI ok siap murai tu cakap yang zoey ni terikut2 dengan tabiat orang kat korea tu budak plastic surgery...

yes tak dinafikan kat korea tu plastic surgery adalah makanan dorang, budak2 kat sana prefer kalu ko bagi dia hadiah untuk hari jadi "Plastic Surgery" adalah hadiah bermakna buat mereka...kepala hotak kau haha...

curlas~ ko mampo?

yang penting kalau si zoey ni betul2 cucuk muka berani kah dia nak mengerjakan umrah dan segala amal ibadat? so aku pun terfikir dagu zoey tu original, yelah tak ker dengan muka ko yang ratu cucuk negara lepas tu ko g tempat Suci Allah dengan muka yang cantik itew, mau tak terbalik muka ko kena sumpahan tlinga ke mata, hidung ke mulut haha...choiiii~

kalau muka dia bertukar sekali pun tu aku rasa dari sentuhan makeup betul tak? sebb makeup sekarang ni dia punya sentuhan tu sngt cantik...ko letak shading skit kat hidung ko dari hidung ko yang kemik tu beransurlah tinggi mcm batang pokok kelapa, kanzz

p/s : tak kesahlah apa orang nak cakap yang penting ko tu cantik natural itu dah memadai...anggap je tomahan orang itu sebagai sampah...

#sekian

4 comments :

shark said...

huh
len mcm dh tgk muka dia ni
pengaruh kpop ler nie.

Kifli Mally said...

@shark so mmg betul la dia ni cucuk yer

YOUsoF said...

Takde komen untuk artis sorang ni.. Kalau betul masih waras tak payahlah fikir benda² macam tu. LEbih baik guna duit untuk benda yang mendatangkan pahala.. ;)

Intan Mahfuzah said...
This comment has been removed by the author.