Mar 15, 2012

Aku nak search baby face, hanya dia seorang je terpampang

hye uols,

sekarang ni aku dah kemarruk dengan satu rancangan reality kat AXN 701 The Voice 2 gitewww, best jugalah layan channel tu boleh hilang bosan skit duk kat rumah, rancangan ni lebih kurang macam Bukan Sekadar Rupa lah dimana setiap peserta yang menyanyi juri semua berpaling ke belakang kalau suara peserta tu sedap luna merdu macam aku ni juri perlu tekan buzzer then berpaling ke depan.

Juri tak berapa nak terkejut pun sebb semua peserta takde lah HAZAB mana pun yang masuk bertanding suara dan rupa paras mmg ada, kalau semua juri tu tekan buzzer then mereka kena fight untuk dapatkan peserta kegemaran mereka dan akhirnya peserta kena pilih juri pilihan mereka :) menarik bukan?

cee lo green salah satu juri yang sukakan kucing :) meowwwww

dan semua perserta akan dibberi nasihat dari mereka yang arif dalam dunia seni, tapi apa yang menarik cee lo green minta advisor dari Baby face Edmonds so aku pun try search kat google "Baby Face" kot2 boleh jmpa mamat tu, sekali result baby face seperti di bawah :


nampak tak???

kelasss ko jah! dalam banyak banyak muka baby tu boleh plk terselit muka dia haha, makan hati uols dibuatnya bunuh diri kejap. Rasa nak tukar je nama dalam IC aku tu jadi baby face :)


btw nama glamour dia mmg BabyFace atau Kenneth Brian "BabyFace" Edmonds merupakan american R&B, penyanyi, penulis lirik lagu, guitarist producer filem dan banyak lagi lah, jadi tak musykil lah kalau dia merupakan salah seorang advisor peserta kepada Cee Lo Green sebb dia dah memang diakui kehebatannya.

p/s : kalau dah lebih 100 orang panggil nama ko baby face sehari mau tak kiut miut muka ko dibuatnya haha, panggil saya baby face bukan kifli mally dah haha

#sekian dari budak baby face~

5 comments :

shark said...

hahaha
kira ok ler tu
kang kuar gambo sathiya kang pengsan lak:p

suezen said...

hehehehhe...babyface pun okeh juga

Kifli Mally said...

@shark mak ai tu dah terlebih baby face da :)

RazFiRa said...

sathiya pon baby face gak kan.. hehehhee

potia casadelarossa said...

senak perut baby face katanya