Mar 22, 2012

Gambar : Bila artis favourite Hollywood bertudung

hye uols,

ok sebelum tu sapa sini peminat 3 artis ni Britney, Rihanna dan Lady Gaga? kalau aku for sure I will definitely choose Britney, follow by Rihanna and then Lady Gaga. Dah semestinya aku membesar dengan lagu Britney dan aku adore giler kat britney time dulu2 tu aku pernah lah terfikir macam mana kalau mereka semua ni peluk Islam lepas tu dorang berjihad secara muslimah ko rasa ada tak pengikut mereka diluar sana akan ikut turut serta dalam jihad mereka ni?

Jangan cakap tu senang cerita tengok je macam MJ yang peluk islam dan kemudiannya terus meninggal ko rasa tu macam mana pula? konspirasi dalaman ker? bagi artis mana yang ingin peluk islam kemudian akan dibunuh dan confirm semua tu akan jadi top secret dimata peminat semua tu sudah takdir seseorang artis tu kan?

hazab betul muka lady gaga ni kan :) certain lagu dia mmg aku minat juga

minah sekor ni pun not bad aku sngt suka lagu dia contoh macam Rehab and Russian Roulette

compared to this senior celebrity, dia sngt tip top walaupun dia dah beranak bagai plus dengan kehidupan beliau yang tunggang langgang, at the end she came with her new album...miss her so much, sure dia dalam pemulihan balik outer badan dia buang lemak berlebihan baru lah ada umph perform live atas stage :) pakai 2 piece je uols bagi orang lain meleleh gitewwww

so tanpa membuang masa aku nak bagi korang tengok formasi muslimah artis hollywood siap betudung segala hah jangan ingat 3 suara malaysia takde pesaing ni dia pesaing baru kita kombinasi Britney, Lady Gaga dan Rihanna


jangan vote akak ye adik2 haha

p/s : walaupun ianya di edit tapi aku suka dengan hasilnya sangta manis mata memandang.

#sekian dari budak muslimah

3 comments :

cantekk said...

comelnye britney kai tudung =D so sweeeeeeeeeeetttttt

khairul said...

Nampak manis jer..:D

Dila said...

britney paling real and lawa ! :D