Kehebatan student Network security terserlah

jangan nakal, fokus kat dalam kelas cikgu yer...
hye uols,

dalam kelas e-commerce aritu aku rasa begitu ngantok dan kalau boleh aku dah buat sawan atau kena sampuk boleh bagi alasan aku terus balik awal paling cikai pun kelas cancel dan semua student akan sayang aku sebb punca utama kelas cancel :)

aha mmg bagus lepas tu kita ramai2 repeat semmmm~ isk idok laaaaa

hati2 ye jangan smpi akak meracau, susah korang nanti :)

ok berbalik pada tujuan asal aku, aku nak share kat korang betapa hebatnya belajar, tak kesahlah apa subject yang korang belajar tu sure itu ilmu dan kalau kita praktik kan confirm kita adalah orang yang paling berjaya itupun kalau ke jalan yang benar lagi diredhai tapi kalau ke jalan yang di celakai sendiri mahu ingatlah yer :)

sapa sini yang amik dalam bidang IT sure korang sendiri will come cross the subject of E-Commerce, best giler kan kalau berlajar subject tu lebih2 lagi dia berkaitan pasal blog website dan mcm mana nak dapatkan traffic gitewwww~ dan lepas tu dikaitkan pula dengan subject Marketing fuh serius aku cakap macam ikan goreng di cicah sambal cukup nikmatnya :)

motif sngt kan terlintas nak makan cucur ikan bilis cicah sambal :)

seperti yang kita tahu kalau IT bab-bab nak jadi hacker sure dilibatkan dengan system network ataupun system security, di mana merekah boleh study smpi practic macam mana boleh hack account orang,

so nak dijadikan cerita adalah makhluk tuhan ni, dia mmg hebat dalam system network security dan dia buat jahat di mana dia hack ke account lecturer dan terus ubah grad dia yang rendah tu ke score A,

mereka hebat tapi binasa kalau di salah gunakan

gila dia ingat dia dah hack result mcm tu lecturer ni bengong sngt lah katanya tak boleh nak detect, eh tolonglah walaupun ada 1000 student lecturer akan tetap ingt siapa yang dia highlight lebih2 lagi kalau lecturer wanita kannn betul tak?

jangan macam macam eh, budget lecturer mcm saya ni bengong ker? siap ko balck list jawapannya

p/s : siapa kah budak itu? biarlah rahsia

#sekian dari budak hackers

No comments :