Video : Curry Puff Secret Recipe berinti ulat, Putrajaya

hye uols,

Curry Puff Secret Recipe berinti ulat @ Presint 15, Putrajaya, 23 Februari 2012.

Ptg tu otw blk keje aku singgah SR beli currypuff ni untuk aku dan bini aku mkn ptg. Lps tu, bini aku trus panaskan balik, (xde mase nak simpan 2-3 hari pastu panaskan sbb SR P15 tu sekangkang kera je ngn rumah aku) gune microwave oven (30 saat je pun, so xla panas sgt pun, mungkin ada yg igt dipanas gna minyak dlm kuali kot) dan potong2 karipap tu. lps makan setengah baru la perasan yg inti karipap yang masih tinggal tu ade ulat. Ape lg terus la bungkus blk stgh tu bwk blk SR P15 Putrajaya. Person in charge, Cik Hasanah tgk sendiri ulat tu, dan minta maap. ringkasnye cite, x leh setel sbb manager die xde.. dan kene wat aduan dulu..aku blk ngn hampa, dan dgn ulat dalam perutku..

Bagus jugak kpd sape yg xpercaya sbb xmudah terpengaruh ngn satu cite..tp kalo aku nk tau gak aku akan call, emel kpd pihak yang berkenaan..dlm kes ni (hasanah SR P15, atau pun manager die miss hariyana. HQ die pun xpe, sbb dorg mmg da tau) xrugi pun call untuk pastikan benar atau x je. rasenye call dlm 2-3 minat berapa sgtlah kredit korg habis..so terpulang la kpd sesiapa yg nak percaya atau tidak. aku bagi link resit aku beli smlm sbg bukti, or kalo korang nk call la..

bukti pembelian

Cust service die call minta maaf dan tgh buat investigation..emel pun dorg ade balas

Thank you for your feedback and details provided.
We wish to firstly apologize on the encounter on behalf of the outlet concerned.
Nevertheless, we will log in this case to be investigated and verified with the Outlet Operations Team and to undertake the necessary corrective measures if any mishandling of products or storage have happened.
We truly appreciate your feedback greatly as this allows our initiative to put the best effort forward to maintain our quality of products and trust in our outlets.
Our sincere gratitude for your patronage and support.

Thank you & regards,
Secret Recipe Cakes & Cafe Sdn Bhd

Aku xde kepentingan ngn SR ni, aku pun slalu beli/lepak kat SR, xperlu sebar fitnah yang menjanjikan tiket ke neraka. SEkadar berkongsi pengalaman dgn rakan2..dan beringat w.pun pemegang sijil halal namun tidak menjamin barang dijual halalan toiyiban..kita sendiri perlu berwaspada.

p/s : itu lah luahan hati si mangsa bila dia dapati karipap dia tu ada ulat ewwww gross, dibawah tu pula ada yang memberi komen seakan2 sabotage.



#sekian dari budak karipap berulat.

2 comments :

Aisumi Chan Kawa'i said...

baru jer pergi SR tu beli kek baru nih.. huhu~

cantekk said...

ntah le beb, tak bole nk mnyokong.
tp vid tu,,,eeeeyuckksss!!!

tp kan boikot2 ni, kejap je panasnye. mcm kes boikot brg israel jgk la,,n jugak kfc, pasal kes gaduh tu..