Video : luluh hati ini melihat nasib ibu ditinggalkan oleh anaknya

hye uols,

pertama skali mengalir deras air mata ini mengenang nasib seorang ibu lumpuh di tinggalkan beiogtu saja oleh anak lelakinya yang beusia 27tahun itu, pada mulanya ingin je aku melenting dan memaki hamun anak lelakinya itu tapi lepas aku berfikir panjang mustahil si anak itu tega untuk meninggalkan ibu beliau.



nasib baik ada pekerja hotel tu yang nampak ibu itu terlentang di atas lantabilik (T_T) sebaknya hati aku pabila melihat tangisan dan esakan seorang ibu terdengar, peritnya ku rasa kan Ya Allah....Sehari RM60 dan anak lelaki tu membayar sebanyak dua hari RM120 selepas itu pihak hotel cuba untuk menghubungi anak lelaki itu tetapi gagal, phone berdering tetapi tiada yang mengangkat panggilan tersebut.

info : asalnya ibu 66 tahun tu dari johor dan si anak membawa ibu dia ke hotel area kg baru sebab di johor ibu itu tinggal keseorangan, anak lelaki itu berusia 27 tahun menetap dan berkerja di KL dia tinggal di rumah bujang sebb itu dia tempatkan ibu dia dihotel akan tetapi ada yang mengatakan anak lelaki itu accident.

p/s : sejauh mana keberanan cerita itu harap semuanya baik baik belaka, kita doakan yer kawan kawan, teringt kat mak abah kat kampung ❤❤❤ kalau korang sayang akan parents korang please dakaplah mereka dan hubungi mereka bertanya kan khabar :)

Sumber : Metro
seorang emak sanggup jaga 100 org anak, tapi belum tentu 100 anak itu boleh menjaga emak yang 1
#sekian dari budak prihatin.

3 comments :

suzie rahman said...

salam..thx share. kesian makcik ni. hope anak die bkn nya tinggal die.

Kifli Mally said...

@suzie rahman dah ada update mengatakan dia tak tergamak untuk tinggalkan mak dia kat situ :)

cantekk said...

ermm tu la, mgkin jgk anak dia ditimpa musibah ke, kita tak tau. jd tak perlu la mghukum. kesian plak org tua tu..