kawan tidak makan kawan


hye uols,

hurm dah berapa hari ek aku dah tak update blog nie? nak kata busy tu tak juga hehe busy melach je skang ni uols biasalah skang ni akak dah masuk anak ke 5 so busy skit nak jaga haha (ko percaya ko biol)

korang ada kawan rapat tak? sure semua orang dalam dunia yang masih hidup ni ada kawan betul tak? tak kisah lah kawan lama kawan jauh rapat atau renggang tu still consider kawan even musuh tu pun kawan ko yang paling jujur sekali :) tak caya ko tanya dia

"eh sakai ko rasa aku cantik tak arinie?"
"tak buruk muka ko mcm mintak penumbuk"

maksudnya tu something wrong kat muka ko, kannn musuh adalah orang yang paling jujur tentang diri yang dia benci tu?

yes honey munch my word~ u r so pathetic

skang ni kita lompat ke situasi yang terjadi, kalau tak takde maknya aku nak buat title kawan makan kawan ni, ok aku ada kawan suam suam kuku sorang ni dan dia ada bf aku dah kenal dia lama tapi jarang jumpa so tu aku bagi istilah suam suam kuku,

then ntah macam mana tahun ni merupakan tahun malang bagi mereka kerana berpisah, tapi yang sedih tu akak tak boleh terima bila dia text kat BBM dia ajak akak main dengan dia dek~ bukan main masak masak atau main kejar kejar taw tapi istilah "main" bagi orang dewasa haha

hello akak pening ni main dengan akak jom!

oh my god like are really kidding me? aku dah anggap ko macam kawan rapat aku malah umpama mcm abg aku then ko nak ajak aku lepaskan nafsu ko, apa celop ni nyah? the point is ko boleh carik orang lain jauh lagi hebat dari aku yang nampak mcm adek2 ni plus u got the money so what are you waiting for ko tabur je duit ko tu kat anak anak ikan sure mereka akan cari ko :)

smile peace no hatred ok :)

akak tak reti guna kondom so akak tiup je la yer *motif sngt

p/s : bila time kemuncak bercinta smpi semua ko nak serahkan, tapi bila berpisah ko akan ketagih untuk tampal kebocoran tu secepat mungkin. Jangan macam ni uols sedih akak...

#sekian dari budak makan kawan

*Kecantikan kulit dengan BIOTHERM
*Supa Hiro melanda Hitz.FM!
*Dapatkan deco dan pelekat menarik dari FancyBugs

No comments :