PANAS : Meriahnya tonton ABPBH di rumah bersama teman karib

hye uols,

masih terasa lagi kan kehangatan ABP nie mau sampai seminggu ada yang masih lagi memperkatakan tentang siaran langsung yang berprestij ini kan :) tapi tahun ini aku pun tak tahu nak komen apa sebb tahun ni sangat suam suam kuku event tak berapa nak meriah, bukan tak berapa nak meriah mmg tak meriah langsung kalau tak takde lah Siti meroyan kat tweeter dia kannn~ opsss dah start dahhh

wah skang ni bukan main lagi suarakan ketidak puasan hati yer :) good job

yelah selama nie semua artis asyik bagi jawapan yang selamat jer, yelah artis mana yang tak nak cari gaduh kannn semua asyik bagi jawpan selamat je kan "apa pendapat anda tentang artis dot dot ni?" "hurmm bagi saya dia ok, not bad la" omg kalau mcm tu smpi bila pun industri malaysia ni tak panas,

memandang kami juga merupakan insan yang tak dapat naik ke genting saksikan secara live so weols buat event port luck kat rumah serius meriah giler uols, aku rasa rumah kita orang ni dah kena banned kot sebb menjerit smpi 12tgh malam kannn.

ada yang berpelikat, ada yang lepas basuh rambut..isk pelbagai lagi lah :)

thanx pada mereka yang sponsor makanan dan minuman, serius banyak giler smpi penuh perot plus dengan nak melalak lagi nak support artis2 malaysia ni kan :)

tapi apa yang pasti ABP tahun ni agak suram, dan aku nak cakap artis malaysia uols very the tak sporting dan langsung tunjukkan kemampuan korang sebagai artis, semua artis asyik duduk dan menjada attitude masing masing, omg like seriously uols feeling2 diva kat seat VIP tu come on lah at least once pabila orang dah dapat anugerah atau dah selesai buat performance yang mantap kenapa perlu bersorak umpama kat dalam selimut, ni kan anugerah berprestij come on lah artis malaysia sngt suammm uols malam

bak kata hakak Shiela Rusly "BUSUK" yer busuk uols

jangan risau uols semua sngt busuk malam itewwww...

plus akak tak berapa nak faham dhek kenapa Alyah opening bawa lagu Lady Gaga nak tribute apa pasal lady gaga tu erk? hurm tak faham perluker nak tribute kat perempuan raksasa itewww~

but for Fazura she was stunning simply gorgeous sama macam Dato Siti Simply Siti :) so kepada rakan artis yang lain yang nak boikot fazura better ko cuba amik masa cerminkan diri ko tu dulu yer :) ko baru je lagi dalam industi hiburan ni dah ada hati nak buat gossip pasal Miss Fazura, ko tersilap boikot kalau ko nak boikot fazura ko silap...ingt pesan mak nyah ko silap sapa artis itewww cuba lah teka nama dia nee nee cokolat celup hahahah

dah di atas tu pula tweet dari ZedZaidi sendiri meluahkan rasa tidak puas hati dia terhadap AaronAziz sebb dia merupakan pemenang artis popular yang lalu tapi bagi aku tu semua dah rezeki kan tak kesah lah dia warganegara mana sekali pun yang penting dia dah banyk contribute dalam insudtri perfileman di malaysia ni :)

congrat, harumkan nama malaysia yer :) tak payah lah ko nak duduk kat singapore tu takde best mana pown haha...

#sekian dari budak gila popular :)


Klik Sini

4 comments :

cik panadol said...

hoho meriah u punye port luck ye...sometimes tgk tv lagi best dr tgk live...kt umah tak payah nk cover2, boleh tertonggeng terkangkang sesuka hati! kannnn....

Kifli Mally said...

@cik panadol

betul tu cik panadol :)

cantekk said...

amboi tu diaaa santapan abp =D ni sume da timbang berat masing2 blom? haha

yg penting mak jemah dah menang oke,,, dan best nye kan bsenggol2an di depan tv..awwrr =D

Kifli Mally said...

@cantekk taw takpe cantik :) yang penting dia dah menang so tak yah nak di sangkal lagi :)