Event : Preview LG Cinema 3D TV Party at GSC The Garden

Hye uols,

Baru baru ni aku dapat invitation ke LG Smart TV Launching dan bagi mereka yang pergi tu memang ohsem, sampai aku sendiri tak tahan terus balik awal haha, no seriously i mean it the product LG istself memang tip top for future gadget.

Bertempat di GSC Garden dorang adakan event tu so macam biasa aku pun akan terjah event sebegitu kalau dapat pair invitation, pair invitation sngt penting hokay untuk mengelakkan aku daripada mati kaku sorang sorang lepas tu senang skit nak pecah lobang hadek2...

signature pose for LG

Syazry always be my accompany (we wearing glasses 3D)

Well product Smaet TV dari LG ni serius aku cakap sangat mengujakan bagi mereka yang datang ke launching ni sampai je terus aku pakai spec 3D tu dan start buat pemantauan dan hasilnya sungguh memuaskan, dan smart tv ni juga boleh convert dari 2D ker 3D wow bukan kah itu menarik?

kepada mereka yang tunggu EURO bolehlah saksikan dalam bentuk 3D yer :)

One of the man giving explanation on how using 3D Smart TV, even korang boleh online via Smart TV. Time tu kita orang share tweet dekat screen TV tu.

Ini pula bagi mereka yang kaki games, 2 Screen tu gunakan 3D detector tapi sebelah kanan tu quality dia macam kurang sikit sebb itu hanya 3D biasa berbanding dengan 3D Smart TV (kiri) semamangnya ohsem macam real kot bila main game tu, dan yang penting dengan Smart TV ni mereka boleh maun DUAL PLAY dengan berkongsi satu screen jer no need screen tu terbagi 2 partition. Serious cool

Yang penting ada om~nom~nom

Makanan semua sedap dan tak menghampakan :) menjamu selera kat Gold Class Cinema uols,

As usual before balik tu weols semua dapat goodie bag, tadaaaa Ticket Voucher valid for one movie :) Thanx LG Thanx Nuffnang

nak ketahui lebih lanjut pasal Product LG sila klik sini SATU DUA & TIGA

p/s : kemudian ada lagi Entry mengenai product LG

#sekian dari budak 3D


-psssst jangan lupa usha pic kat bawah ni ok barang baik punya-


4 comments :

ReeneeRaaid said...

Hi kifli!

I ada nampak u kat party. tp I malu nak tegur u :P

hrap kite jumpe lagi next event :)

Kifli Mally said...

@ReeneeRaaid taw takpe, saya pun malu2 kucing nak tegur blogger lain.. never mind next time harap jumpa g huhu

RazFiRa said...

wahhh bestnyer!

Sherry said...

Oh nice post ehhe...
I not go in there, the chair look so comfy

Sherrygo.blogspot.com