Gambar : Photoshot dari student Multimedia

jangan makan ati ye akak tahu akak cantik dengan pose macam ni.
hye uols,

hari ni aku feeling cantik gitu, so aku pun nak buat entry melibat kan pasal kecantikan huhu ari tu member ada buat project untuk course dorang sebagai multimedia

so keje budak2 yang amik course multimedia ni dorang asyik snap pic je best taw :) dorang g sana sini lepas tu snap pic memang nice ok walaupun dorang tak faham apa yang dorang snap tu yang penting cara ko snap pic tu orang nampak dah ko mcm orang PRO walhal nan hadooo ahaha akak gurau je dik

so keje mak plk ialah men touchup muka dorang utk lebih flawless :)

lepas tu budak multimedia ni hebat dengan menggunakan FLASH huh part ni aku memang suka sebb kalau bagi mereka yang ada blog tu sure blog dorang semua diperbuat dari FLASH je kan haha ADOBE PHOTOSHOP pun dorang hebat gak :) boleh katakan dorang ni core dalam yang melibatkan multimedia tools r :)


p/s : ada banyak lagi tapi semua still simpan dalam Draft nnti kalau rajin aku update hokay~

#sekian dari budak makeup

-jangan lupa usha link kat bawah tu yer-


2 comments :

Anonymous said...

Apasal macam pondan?

Kifli Mally said...

@Anonymous hahaha model wanita tulen ok :)