Jun 13, 2012

Kerap melihat nombor digital yang sama? Apa maksudnya?

hye uols,

biasanya bila uols terasa sesuatu tu sure uols akan terus tertanya apa kah petanda yang uols alami, kalau bengap sangat tu aku bagi contoh yer, macam ada bulu mata jatuh kat pipi terus member ko amik bulu mata ko then cakap "eh wati ada orang rindu kat ko lah sebab bulu mata ko gugur"

tapi mcm mana pula dgn bulu mata akak kita kat atas ni :) ada peluang untuk gugur tak uols? kena banyak makan maggie biar botak terus kan

ok tu satu kes, tapi macam aku pula lain kessss nya aku teringin nak tanya kat kawan2 yang lain tapi respon dari kawan suam2 kuku je uols so aku pun buat lah entry mana lah tahu korang tahu kenapa aku kerap melihat nombor digital yang sama pada jam tangan.

aku tahu korang sure akan katakan aku ni sewel kan aku ni hormon tak stabil kan, tapi kalau benda ni berulang lebih dari 10 kali tak pelik ker tu?

ok tu jam pada Bold 1 aku, serius time aku update entry ni aku nak tengok jam je terus terpampang waktu 1414 tak ker pelik tu uols? bukan sekali taw dah banyak kali dah berlaku, lepas tu jam kat decoder astro tu pun sama gak contoh dalam kol 0404 serius aku tak tipu uols :) alaaaa kalau tipu aku bukan dapat apa pun kan

aku search gak lah kat internet tapi takde sapa pun yang buat statement macam aku ni, biasalah bila benda ni berlaku sure ramai juga akan turut mengalami situasi sama seperti aku ni kan dan apa yang pastinya aku rasa ni semua ada kaitan dengan psikologi sebab aku ingat lagi kawan aku pernah cakap kalau kita selalu nampak nombor yang sama pada jam digital ada seseorang merindui kita

amik kaw dari tahun lepas dia cakap sampai skang ni aku asyik nampak benda yang sama pada jam digital aku. Ramai bebenor plk yang merindui aku ni kannnn
ye adik akak memang merindui awk seadanya...

so aku sendiri bertanya aku sendiri yang jawab, dimana aku rasa incident ni membuatkan untuk terus dan terus melihat jam digital dengan kerap kali dan pada masa yang sama tanpa disengajakan aku ternampak nombor yang sama :) betul tak? tu semua psikologi lah kan....so sebenarnya takde sapa pun yang rindu kat aku kan hehehe

#sekian dari budak psikologi


-psssst jangan lupa usha pic kat bawah ni ok barang baik punya-




12 comments :

ellaNadj said...

babe, Jemput join contest di http://belogella.blogspot.com/2012/06/contest-nandos-minggu-1-we-grill.html

Kifli Mally said...

@ellaNadj saya dah try join :) tapi takde rezeki lagi nak menang hehehe

Anonymous said...

Sama la. Kadang2 dlm satu ari dekat 4 5 kali ternmpk no yg sama. Setiap hari berlaku. Dan seseorg pon pernh bgthu klo asyik ternmpak no sama ader seseorg yg rindu kat kita.

me♥, myself♥, and I♥ said...

Same goes here. Tiap2 hari mesti ternampak no yg sama either dekat hp or jam dlm keta. Dh rasa stress n pulak sebab xtau what is the significant all this ..

Anonymous said...

Sama la.. aku pun tengah mengalaminya.. sbb tu search google pasal ni.. rupanya ada juga yg sama dgn aku.. harap2nya ianya satu kebetulan saja...

tia said...

Also me..selalu sangat nampak jam 11.11...klu sign ada org rindu..best jugak!hihi

tia said...

Also me..selalu sangat nampak jam 11.11...klu sign ada org rindu..best jugak!hihi

Anonymous said...

Sma lah..tu sbb aku cr kt google ap mksdnye..tp jump blog ni..aku sllu nmpk angka 1234..jjur xtpu

Kakak Cantik said...

sama la.. setiap hari bila tengok jam akan dapat 10.10, 11.11 ngn 12.12. nampak rare kan? lepas tu pernah jgk dengar pasal rindu tu. member jgk yg cakp. adakah member kita tu orang yang sama erk? hahaha

mohd shuib anwar b saliman said...

Sy dah 3 bulan asyik nmpk no yg sme Tk kisah la kt jam or hepon....no yg salalu ada 0111,0222,0333,0444 and 1111,2222 kadang2 sesaat pon sama...harp2 Tkde Apa yg boleh memudaratkan jd

mohd shuib anwar b saliman said...

Sy dah 3 bulan asyik nmpk no yg sme Tk kisah la kt jam or hepon....no yg salalu ada 0111,0222,0333,0444 and 1111,2222 kadang2 sesaat pon sama...harp2 Tkde Apa yg boleh memudaratkan jd

Anonymous said...

Saya pun Sama. Selalu nampak number 11:11. Bangun tidur pun Akan nampak nombor yg Sama. Apakah petanda.