Bergambar bersama Ibu Hanis Zalikha (Nani Rostam)



hye uols,

tak sangka uols preview concert DJ Dave aritu aku sempat berjumpa dengan Ibu Hanis Zalikha uols, teruja kejap maklumlah orang yang slama ni aku tengok kat laptop aku tiba2 boleh plk jumpa kannn.

"Puan, boleh saya tahu puan ni Ibu Hanis Zalikha ker? boleh saya nak amik gambar ker? blah blah terus aku bercerita tanpa henti"

time tu Hanis sendiri tak dapat datang sebb dia busy dan penat berurusan kat Sri Pentas, if am not mistaken :)

ni dari phone kawan kita :)

siapa sangka Ibu hanis merupakan model wanita pada tahun 80an kalau tak percaya korang sendiri boleh nampak kat blog beliau dan yang penting seorang makeup consultant juga ok :) teringin nak belajar more further on makeup skills dari ibu hanis ni.

Blog Ibu Hanis klik SINI

salah satu pic yang aku sempat cilok dari blog beliau, maaf ye puan saya amik pic ni :)

#sekian dari anak ibu :)



-psssst jangan lupa usha pic kat bawah ni ok barang baik punya-



2 ,000 Feeling Jambu :

ellaNadj said... BALAS KOMEN

kelas uolls..

Kifli Mally said... BALAS KOMEN

@ellaNadj kannn bukan selalu kan ella jumpa diva mcm dorang ni :)