Event : #twtupkami di bukit jalil (9 Jun 2012)

hye uols,

sabtu yang lepas sngt dapat invitation dari member untuk join gathering #twtupkami kat bukit jalil, ni macam boleh jumpa live lah member tweet tapi macam aku ni adakah member yang nak jumpa hahahha sedih~

tapi takpe sebb kami yang pergi ni pun dah cukup meriah ada gak yang segan silu dan kekok untuk bertegur sapa standard lah tu uols kita ni semua dalam friend zone :) tapi bila kat dalam tweet bukan main lagi beramah mesra seperti adik dan abang kan bila dah jumpa in the real life masing kekok

takpe kita faham sngt sebb time 1st blogger gathering aku lagi lah kekok smpi tak taw nak buat apa uols :) nasib baik time tu g dengan kawan so aku takde lah terasa kekok.

so lets take a quick peek on our event on that day yeah~

as usual kita orang berlima sudah cukup untuk buat onar kat area tu, ni baru sikit yer selebihnya busy dengan hal masing2 kalau semua ikot mau meriah kita orang menjerit hahaha...

ice cream potong yang sedap dan fresh dari The Potong

dan apa yang menarik perhatian aku time tu ialah encik @churp2 ada juga turut serta, ye tak yer kan dah nama pun twitter so event #twtupkami ni sure akan melibatkan encik @churp.

Time ni aku tgh main baling bola pingpong ke dalam kotak telur yang berwarna kuning(badge) atau merah(pendrive churp2) malangnya takde sapa yang dapat masukkan ke dalam lubang merah :)

ok sampai2 je kita orang terus wat official signature kat tengah tapak tu, wah sempat lagi selitkan ID twitter masing2 dengan harapan mata yang memerhati tu akan follow tweet kita tak pown dorang akan DM kita bagi kata2 cinta hahahha ewwwwwwwww donut sngt~

hah kan betul aku siap menumpang kat dalam huruf "S" harap empunya huruf S besar tu tak marah lah yer :)

time kita orang smpi rasanya macam gelanggang futsal dah selesai dengan atucara mereka :) so terlepas nak tengok pemain2 futsal untuk beraksi.

klu tak silap time ni kita orang tengah dok cuci mata then tertarik pula dengan stick words kat booth ni "Of Dandelions & Peonies" apa lagi masing dok berangan lah yang diri mereka tu comel kannn haha biasalah adik2 uols...
comel tak? kalau comel meh singgah ke sini "Of Dandelions & Peonies"

last but not least ada Tune Talk air balloon yang sangt meriah meowwww :)

#sekian dari budak twitter

-psssst jangan lupa usha pic kat bawah ni ok barang baik punya-




4 comments :

Mah@Mahu said...

Tak ajak pun nak pergi... aku tak tahu lak walaupun dekat rumah hehehhee..

Kifli Mally said...

@Mah@Mahu hah tu lah, cubalah bergaul skit dgn masyarakat hahah :) aku pun dapt taw last minit nok

iKhRam said...

untunglah aktif laman sosial..
berkumpul mcm ni.. memang fun.. dpt tukar2 idea dan luaskan pergaulan..

Kifli Mally said...

@iKhRam xde untung mana pun yang penting ada masa free ada mmber semua plan bole jadi :)