invitation ke Premiere Screening The Amazing Spider Man

SHORT ENTRY

hey uols,

yes ini hanya shot entry, just nak share aku dapat invitation ke pratonton The Amazing Spider Man kat TGV Sunway Pyramid, Thanx to Nuffnang and TGV so lepas ni korang pastikan tengok yang 3D ok, sebb aksi kali ni banyak melibatkan SpiderMan terbang dari satu bangunan ke bangunan yang lain sure gayat wey :)

tapi sebelum dapat invitation ni aku kena buat satu entry yang memerlukan jawapan seperti berikut, If you were given a chance, what animal/living being superpowers would you want to get?

jadi entry disini adalah hasil jawapan aku sendiri


so tunggu apa lagi tengok lah trailer tersebut.


-psssst jangan lupa usha pic kat bawah ni ok barang baik punya-