On Show 10th Global Indian Festival 2012

hye uols,

pada khamis yang lepas kita orang buat show kat MVEC (MidValley Exhibition Center) bersama dengan geng penari dari D'Colorz Dancer, sempena dengan kali ke 10 Global Indian Festival dimana kami bergabung dengan group dari Asthana Arts dalam menjayakan persembahan hari tu.

Dimana kami kena berarak masuk bersama tetamu jemputan dan VIP, lepas tu kami kena buat show opening dan juga pada masa yang sama kami Pahlawan Melayu akan bertukar barang dengan penari Pahlawan India ada sedikit unsur drama disitu yer dimana Melayu dan India adakan perhubungan sudah sekian lama terjalin :)

berarak masuk ke pentas

pose terakhir kombinasi penari melayu dan juga india

untuk show kedua pula kami buat tarian Amaradana, tarian yang menarik namun terasa begitu sekejap sahaja :)

ini adalah penari2 yang aku cakap tu, haha nampak macam pahlawan tak uols? jgn berani cerca yer bila2 masa kami akan tikam anda semua :)

hah part ni mahal skit, meh sini aku kenal kan selaku ketua D'Colorz Dancer ni kak Linda(kiri) bersama rakannya (SIS) cantik kan mereka ni, aku adore kot makeup dorang yang sngt cantik tu..


bagi mereka yang ingin melihat video tarian kami yang tak seberapa :)

#sekian dari budak Pahlawan

-psssst jangan lupa usha pic kat bawah ni ok barang baik punya-



No comments :