Preview Screening : Prometheus bersama terbang tinggi tinggi

hye uols

pada mulanya aku budget cerita ni tak best, tapi skali dah layan cerita ni baru aku tarik balik kata kata aku, dan apa yang aku rasa cerita ni ada kaitan dengan citer alien yang lepas. Serious cerita ni horror gile kot aku tak percaya yang dorang boleh buat cerita yang sngt menguji ketahanan mental uols :) sapa yang tak boleh tengok benda2 jijik or lemah semangat tu better consider sendiri seblum tengok citer ni haha...

my signature invitation via email :) (mmg wajib kena tampal pada entry)

Sinopsis
Prometheus itu sebenarnya adalah nama sebuah kapal dari bumi, dan mereka datang ke planet lain sebb nak cari pencipta mereka. Pada masa yang sama pelbagai rintangan yang mereka lalui utk mengetahui planet yang dorang nak terokai tu. Bila semua jawpan dah terungkai baru lah dorang rasa menyesal datang ke planet tersebut. Tindakan berani mati Elizabeth Shaw membuatkan mereka mampu membalas dendam :)

many thanx to sazry sebb selalu sudi luangkan masa untuk teman aku tngok wayang :)

hah tu dia tak lain tak bukan owner blog Terbang Tinggi Tinggi, saya budak baru belajar amik galah tolong jolokkan eh silap tolong tunjukkan :)

time ni hamzah keseorangan sebb mmber last minit cancel, namun dia tetap gigihkan diri g tengok sorang2, dgn adanya aku n sazry boleh teman hamzah jalan2 haha
besh lepas dengan hamzah last lepas dengan dia aritu time sharing session kat capsquare.

ok nampaknya tu je la kot untuk kali nie :) aku sendiri baru perasan semua entry aku lately ni semuanya pendek dan ringkas sahaja. Mungkin aku faham ramai yang malas nak membaca so tu yang entry aku pendek2 je hahah...

plus ticket kali ni boleh buat koleksi uols :) dah lama rasanya tak dapat ticket screening yang cantik mcm ni. Hopefully lepas ni dorang keep on bagi hard cover invitation senang aku letak dalam file secret nuffnang aku haha, ko tunggu yer aku memang ada satu file secret utk simpan barang dari nuffnang ni

thanx to GSC and nuffnang.

#sekian dari budak suka tengok wayang :)


-psssst jangan lupa usha pic kat bawah ni ok barang baik punya-

2 comments :

penguinbiru said...

siyez best?
kalu siyez isnin ni nak g tengok :)

Kifli Mally said...

@penguinbiru yup sngt best :) tak bosan mcm Men In Black 3 tu