Sep 23, 2012

Video HD Shila Amzah semasa di China (Winner)



Hey uols,
ok lets make this entry short :)
I just want to say a million congrats to Shila Amzah upon her winner at Asian Wave. Persembahan dia sangat terbaik kot, dan time tu aku dapat tahu dari PojiePooh dia tweet pasal shila perform dengan memakai tudung bawal tapi boleh nyanyi mandarin.

tapi time tu nyah sakit plak mata mak ni tengok sebab mungkin time tu tak kena sangat tudung dia color itam tu, nampak tak sesuai dengan dia mungkin juga shila unwell prepared kan?

but who give a damn yang penting dia dah menang dan pukau semua juri dan penonton disana.

You such being worth to Malaysian proud to have you Shila Amzah,

Dibawah ni korang boleh tengok video Shila semuanya in HD okay dan yang penting korang akan puas hati dan segala bulu korang tu akan naik lepas dengar perfrom dari Shila Amzah. Ok lah harap you guys enjoy :)













p/s : lepas ni Shila Amzah dah boleh luaskan bakat dia ke antarabangsa weeee~

No comments :