Preview Premiere Screening: House at the END of the Street

hey uols,
semalam balik sajo dari screening terus tak dapat nak update blog so aku try curi2 update skang ni kat office, hehe ada mak kesah mak practical bila2 masa dia boleh kick mak out :)


i was like super late cos i balik kerja kul 730pm and i rushed away to cempaka station cos my lovely friends fetching me there. Sampai jer kat sana weols terus shot dan bila sampai kat e-curve aku sorang je kot yang tak amik ticket lagi (T_T) nanges kejap sebab tak pernah lambat.

1st of all as usual Credit, many thanx to Mr. Nuffnang and NEF for the invitation

the show starts like 930pm but i reached there at 910pm ada i do still get this 20 min extra but for me itu sudah lewat, if you get what am trying to say lah :) feel the guilty being late comers hahaha over saja kan.

Screening Review
 House at the END of the Street (HATES) - cerita ni cukup menarik, cuma aku tak suka sebab cerita ni sedikit lambat dan yang penting buat kita berfikir. Ok lah sebab cerita ni menyeru untuk aku berfikir bukan datang sana duduk terkangkang sambil mengunyah popcorn jer. 

Cerita ni mengisah kan tentang seorang remaja perempuan yang ikut pindah dengan mak dia ke satu tempat ni dan menyewa kat rumah tu dan pada masa yang sama jiran dia pula ada kisah tersendiri dimana ibu bapa mereka mati dibunuh oleh anak perempuan mereka yang gila lepas kemalangan di taman bunga. Saksikan lah macam mana anak beranak ni selamat kan diri dari penjenayah psiko tersebut?
hambik kau skang ni aku pula yang buat korang berfikir sejenak. Mai secawan ali cafe!
 kami berdua budak yang sngt lapar so meroyan kejap kat dalam 7 eleven tu. Like super lapar ok kawan aku sorang tu. kesian dia. The best part is Fish Ball dia sngt sedap hokay sekali NGAP terus nikmat uols sbab juicy sngt.
ko ghase comel tak DUCK FACE kita orang? ko tunggu yer entry pasal DUCK FACE ini.
ianya umpama lagu SITI SITU SANA SINI. Tapi korang tukar plak DUCK FACE Situ Sana Sini~
ok daaaaaaaa

IKLAN KEJAP ^_^
 Seakan macam tak percaya plak uols dah lah datang lambat, lepas tu dapat pula something dari Nuffnang korang ingtkan pasal entry ni kat blog nuffnang Whatchuwant is back with a BIG Surprise! i rasa macam nak give a try lah, kot2 manalah tahu dapat gadget bernilai RM10, 000 untuk pengetahuan korang mereka XPAX akan beri setiap hari ok gagdet yang bernilai RM10k tu. Yesss aku ulang setiap hari, bertuah sungguh kepada mereka yang melanggan XPAX ni kan :)

 So tunggu apa lagi KLIK SINI untuk rebut hadiah tu setiap hari and what you want will get what you want :)

No comments :