Review: Padini Group Fair Sale. Banyak pilihan banyak Discount

hey uols,

Kepada mereka yang suka akan brand PADINI sila lah ke sogo dengan kadar segera Level 5, kat situ banyak pilihan yang uols boleh pilih. Dari pakaian kerja hinggalah pakaian untuk bersantai. Jangan cakap time tu mek nak rembat kasut vinci tapi saiz pulak limited uols kecik ati taw kaki gajah macam mek ni takde saiz wanita haha.

Petang tu time lunch aku pergi cuci mata dulu kat H&M kot2 manalah tahu ada yang berkenan kan, so memang betul aku pergi cuci mata sajo tak borong satu apa pun uols, mungkin aku student kan takde budget untuk bershopping (alasan sama jer). Review untuk H&M boleh dikatakan macam ni lah, rekaan tu sama dengan sesetengah design dari TOP SHOP tapi kat H&M ni lebih murah. So korang dah tahu kan apa yang aku maksudkan?

 geram sangat dengan pompuan kemana sajo mek pergi muka dia ada jer, berhantu taw muka dia ni smpi bawa ke mimpi taw.

ok skang berbalik pada cerita asal kita PADINI On Sale. Kebanyakan semua baju masih lagi ada size time pergi tapi tak tahu lagi lah sekarang ni harap uols semua sempat untuk bershopping. Last saturday my housemate dah borong 1 set of office attire siap dengan blazer lagi.

70% every where, kalau aku dah dapat gaji time ni jangan cakap dah lama aku borong sampai 20 pasang. So dari mengelakkan diri ini kecil hati, akhirnya dapat lah beli 4 helai T-Shirt Colar.

 sempat masuk instagram lagi ok :)

ok fountain comel yang kecik molek ni pun aku borong sebab nak hias kat hujung coner kat rumah nanti. Jangan risau yang ni murah saja sebab ada staff purchased best kan kalau ramai kawan kerja dimana2 sahaja boleh dapat murah. *senyum kambinggggg


dah nama pun mini fountain so cenonet je terletak kat hujung sudut dinding tu :)

so total kesemua baju ni just RM104 sahaja. kalau nak diikutkan harga asal 4 helai ni sure dah dekat 2 ratus kan sebab harga asal sepasang ni lebih kurang RM50 sehalai yang long sleeve tu pula dalam RM70 something :)

Review outfit 1-4

1)
  2)
  3)

4)

ok lah so far i sangat suka dengan attire no 4, long sleeve words dan color sangat nice :) 
kepada korang di luar sana yang tak pergi menjenguk why not you guys give a try sebab ianya akan berakhir minggu ni (24 Sep 2012 - 07 Oct 2012)
so gud luck guys find your best outfit 

No comments :