Salam Aidil Adha, Salam Dari Kifli Mally


hey uols,


Wah bukan main lagi korang happy yer sebab hari ni dapat sambut raya haji. Apa pun terlebih dahulu aku ucapkan selamat menyambut raya haji kawan2 harap kali ini penuh makna disamping keluarga.

Aku ada jumpa beberapa mesej yang aku selalu pass kat orang dulu bila aku menggunakan phone 3310 hehe FTW! budak tahun 80-an confirm akan tahu apa yang aku cakapkan ni :)


    Biasanya

    Bila ayam dah tak selera makan,
    kambing pula resah,
    lembu pura2 buat gila,
    unta jer nampak cool,
    tu tandanya raya korban dah dekat.

    SELAMAT HARI RAYA KORBAN

    __________________________________

    ku pegang kau punya… kau pegang ku punya
    kuramas kau punya… kau ramas ku punya
    kugoncang kau punya… kau goncang ku punya (saspen)
    kemudian kita goyang bersama.
    itulah tanda kita bersalam mesra,
    SeLaMaT HaRI RaYa Aidiladha…

    __________________________________

    ISNIN cari SELASA,
    nak tanya nampak tak RABU,
    agar ingatkan KHAMIS beritahu,
    JUMAAT supaya tak lupa,
    mesej kat SABTU
    yang AHAD dah raya!!!

    __________________________________

    Tolong doakan ye…
    Akhir2 ni hampir setiap malam kat depan rumah aku ada orang lalu….
    dia tengok2 jer…. bawa pisau, bara api dan ketulan2 daging….
    Seram betul. Dia jerit…..
    SATE!…. SATE!t.
    SELAMAT HARI RAYA KORBAN

    __________________________________

    Bila ayam dah tak selera makan,
    kambing pula resah,
    lembu pura2 buat gila,
    unta jer nampak cool,
    tu tandanya raya korban dah dekat.

    SELAMAT HARI RAYA KORBAN

    __________________________________

    Allahu akbar 3x! Berita penting, harap sebarkn! Pasti tjadi! Kita akan bemandi darah d sluruh negara.  Kpd semua org islam, siap sedia & asah parang, keris, pisau dll dr skrg hingga 19hb ini, Kita akan sembelih lembu, kambing,kerbau,kibas dan unta. Kita buat sop.Slmt Hari Raya Qurban..maafzahirbatin.

    __________________________________

    Bunyi lembu mcm mana? moOO…. bagus, bunyi kambing mcm mana? mbeEKK… bagus2 tahniah esok anda boleh dijadikan korban. SELAMAT HARI RAYA AiDiLADHa


wah tak sabarnya sure ramai yang akan buat makan2 seperti tahun lepas kannnn Korang tengok entry ni kalau korang buat lupa2. Time tu tema berjubah hitam segala sampai lah ke Pavilion weols ber Open House segala.

Apakan daya uols di saat orang bergembira menyambut Raya Aifiladha mek pula kena ke studio sebab ada training untuk show esok. Apa yang penting sabtu ni pula Holloween Night so nampaknya minggu ini mek dah fully booked mungkin akan sangat busy :) 

Anyways enjoy ur weekend guys~


No comments :