Video Official: Arrora Salwa - Kau Tak Menarik Lagi

 
 hye uols,


Just baru tergerak nak layan video official dari Arrora Salwa, dulu famous dengan lagu AHMAD, aku dapat tahu video ni pun dari blogger sensasi RotiKaya dan baru pula aku tahu yang arrora ni dah ada lagu baru uols, dan yang penting backup dancer depan kiri tu nama dia Wan, hari tu tak dapat buat show dengan dia sebab ada shooting set video clip ni bersama Arrora. Haish indu kat ko kak Wan :)

pertama kali dengar lagu akak sorang ni boleh lah uols, sebab belum lagi ke udara kan tu yang akak bagi statement "Boleh lah" tapi ko tunggu kalau dah masuk kat corong2 radio confirm lagu dia jadi top hitz kat HotFm tu kan :)

yang penting aku tak tahan taw baca comment dari rakyat jelata sekalin alam ni, over bebenor taw ada yang kata dia ni "Lutut Hitam lah" "Dengar lagu ni rasa nak MC Keje" amboiii kemain lagi korang kannn. Apa ko hingat lutut ko tu dah cukup putih sampai nak komen lutut dia itam. Akak terasa gak taw sebab lutut akak itam macam si arrora tu #eh tercarut plak haha...




Cukup sudah waktumu
untuk memikirkan aku
untuk mempertimbangkan diriku
Terlalu lama waktumu
untuk menilai diriku
pantaskah aku jadi denganmu

Kan kau tahu aku tak memaksa

Tapi kalau terus begini
Kamu tak menarik lagi

Tanpamu mentari tetap bersinar

Tanpamu bumi ni masih berputar
Tanpamu P. Ramlee tetap supertar
Sendiri tak berarti ku tak laku

Tanpamu hujan itu masih air

Tanpamu ku tetap boleh berfikir
Tanpamu pelangi berwarna-warni
Sendiri ku boleh cari pengganti

Jangan fikir ku kan tahan

demi menunggu putusan
darimu oh kekasih pujaan

Harap uols enjoy ok :) ko mampu dari polis terus terjun ke bidang nyanyian, uols nyanyi sajo ok jangan nak fefeling kritik yang bukan2 kat lagu orang ni. #kdaaaaa~

No comments :