Celeb Hari Jadi bertemakan DIWALI bersama TKG CREW

 hey uols,


apa khabar semuanya sihat? pada minggu lepas weols as TKG CREW datang meriahkan rumah untie Rashidah kat puchong untuk menyambut bufday boy n bufday gegurl at the same time walaupun malam itu bukan the exact date both of they born :)

kerana mereka pada minggu depan perlu ke outstation so mereka sure takde masa yang sesuai untuk manage dengan bufday. So alang2 jumaat yang lepas since semua orang free terus kami sebagai keluarga TKG CREW kembali bersua mesra kembali.

ok sampai je kat rumah untie tu weols terus ke ruang makan, coz all the way memang lapar we didn't get a chance to buy something all the way to untie's house. alaaa macam lah jauh sangat kan it just KL to Puchong.
the menu are like super variety ok, ada satay ayam &daging, nasi impit, telur dadar, sandwich, tomyam, and many thing. But the best part is when it comes to dessert. Ouh god Syakira like really awesome in making dessert. check her cake below.
am really sorry the cake is already half kena potong haha. Well budak ni semua perangai like animal kena hambat dengan penyapu baru i can snap all the pictures. Yes i do have evidence to convince that these people are really like animal act hokayyyyy, hahaha it happens when it come to GAME Sessions. Ouh god like seriously mereka semua ni susah untuk dikawal. 
 ok but before we go more further i do really want to take this opportunity to wish HAPPY BIRTHDAY to this amazing people, Wahid and Syakira, May God Bless both of you, do always take care of your self ok. Be happy and wish ur dreams will come true (wish come true haha ayat budak time sekolah menengah)

The Activities:
sebelum permainan dijalankan hadiah sudah ada menanti, Majority adalah sponsor terbesar ialah Product Johnson & Johnson Colorful right? hurm sapa lah agaknya pemenang diantara mereka beramai ni? 
 1st game ialah kotak beracun, actually takde lah beracun mana pun cos inside that box actually contains the prizes where contestant will redeem if the they give the correct answer to the question :) so basically soalan seperti diatas. 
2 3 kucing berlari deepavali,
manakan sama dikau seorang deepavali.
haha agak-agak boleh tak macam tu :)
but some how i berjaya menjawab soalan ke3. yeah #FTW
 oh mai permainan wajib yang untie sangat suka iaitu main berebut kerusi ni, haiyoooooooooo game ni sangat perlukan kekuatan. kalau ko kecik ni no need masuk ok just simpan niat tu dalam, Cos tengok lah anak majin-buu kat atas tu bukan main tendang sana sini. boleh masuk ICU ok kalau dia kena sepakan majin-buu tu ahaks :)
 am not taking part of this activity cos am afraid that i'll lose T_T
 besides that mereka ada juga entertainment such as karaoke dan dance performance :) yeah i know super awesome right. TKG CREW always cheer you up. Dengan perangai mereka ala binatang tu confirm kecoh satu apartment dibuatnya. I just can't prove by words i wish i can make a video for you guys. Perhaps someday when am ready enough. Kang tak pasal i buat video terus dapat kahak dari orang ramai. #sedih dik non
 lepas tu ada Game untuk teka semua PET yang dimiliki oleh Untie Rashidah. ada berbelas kalau tak silap, dari lah ke kucing, guinea pig dan anjing :) wow memang tak dapat jawab lah uols kami bukan selalu bertandang ke rumah untie, but no worries clues are given away LOL~
psssst comel tak kucing ni? gebu yang amats kannn
 and wallaaaaa~ the winers on that night. Actualy ada diantara mereka yang menang best dress sempena diwali theme and for me i just won the other games activities hehe i berjaya menang kotak beracun, teka nama pet dan juga dancing sounds macam bolot semua kan no laaaaaaaa. actualy ada lagi games tapi tak sempat nak upload picture. Maybe next time ok
tadaaaa~ muka mek yang kelesuan uols, my last day internship last friday balik jer terus ke event untie dan beraksi di sana without feeling losing any energy gituuuu~

video 
#eh ada plak video pecah kan belon, aku tak kira korang kena tengok juga ahahaha. KBAI~

2 comments :

dee fezzy said...

mcm best je.. confem best la kan?

hi bloggers, dee nak ramaikan followers, jemput singgah dan FOLLOW blog dee.. tq
http://deewellness.blogspot.com

Kifli Mally said...

@dee fezzy mmg best giler sebb semuanya sporting :)