Hari yang sempoi bersama OCCUBITE.

hey uols,


Ahad yang indah suasana keredupan dan mendung menemani setiap aktiviti di hari yang ceria ni. Pada belah petang aku and the geng shoot ke Festival City Mall, serius itu pertama kali aku jejak kan kaki kat situ, lepas tu dengan harapan might be there will be some item yang i will bought, unfortunately takde :) but no worries sebab aku dapat sesuatu yang lagi nice OCCUBITE nyummmm~ 

Yes occubite adalah muffin and coffee, pandaikan dorang ni bila dah makan muffin yang comel tu terus kena dengan coffee dia urghhhh~ sedap gila
 
muffin tu ada pelbagai jenis sampai aku sendiri pun tak tahu nak makan yang mana satu. So far ada dua je satu kat KL Festival Mall dan Tropicana City Mall juga
 dan yang penting tetap ada promotion uols, buy one free one dan promosi berakhir 31jan depan. For sure lah still ada masa kan. So bawa kawan 
Aku paling suka Jac Sparrow, chocolate dia penuh plus dengan sponge cake yang lembut dan stick susu yang bersalut tu sememangnya ada upmh~ Dengan satu klik kat FB kita orang semua dapat satu muffin percuma oh mai meriah kannn?

Lepas tu harga untuk 1 pieces ialah RM2.50 murah kan?

 Dengan ini saya menyeru kepada pembaca diluar sana untuk bersama-sama makan muffin ni banyak2 hahaha.. eh sorylah guys i tak sempat nak snap pic beverage sebab terlalu leka dengan mini muffin yang comel ni. #kbai~


No comments :