Invitation and review of The Twilight Saga Breaking Dawn Part 2

hye  uols

cerita ni sangat super awesome ok. hurm i even tak tahu dari mana suppose i nak start untuk bercerita. Well apa yang aku cuba nak sampaikan cerita ni sangat terbaik dari segi plot dan jalan cerita yang sungguh kemas. Plus cerita ni merupakan cerita terakhir dari The Twilight so lepas ni kita just boleh tengok dari download collection jer ^_^

sinopsis:
ok dalam cerita ni kenapa terjadi nya perbalahan diantara Keluarga Cullen dan juga Volturi hanya disebabkan oleh seorang saudara mereka yang menyangka budak kelahiran iaitu Renesmee Cullen boleh membawa ancaman. Lepas tu semua puntianak atasan terasa kehidupan mereka akan terjejas apabila anak kelahiran itu tidak boleh mati dan tidak boleh dikalahkan bak kata omputih Immortal ^_^
Keluarga Cullen ada beberapa masa untuk meminta bantuan dari puntianak diseluruh dunia oleh itu mereka bersatu untuk meyakinkan Volturi Aro yang mereka tak melakukan kesalahan. Lepas tu Alice dan pasangannya Jasper menghilangkan diri setelah mereka dapat tahu yang Volturi nak datang untuk menyerang.
Adakah pertempuran hebat dialaf itu masih berterusan? semuanya akan terjawab hanya di 

p/s:thanx to Nusantara Edaran Filem and nuffnang for the invitation :)


2 comments :

Blockgger said...

Ending OK, but overall citer nie masih MEH. Amat setuju dengan review dari sinema.my

Kifli Mally said...

@Blockgger biasalah tu happy ending :)