OOTD Kifli Mally: Mirror Mirror on the Wall. Say What?


hey uols,

bagi korang ada baca entry ni, KLIK SINI sure korang tahu apa yang aku maksudkan, dan aku yakin korang semua tahu apa itu LOOKBOOK.NU tempat dimana semua orang berkongsi fashion mereka, lebih kurang macam OOTD lah kan

OOTD tu bermaksud = Outfit Of The Day (ada faham?)


Time ni show yang sedang berlangsung, so takde buat apa2 kat belakang stage harus lah mengigihkan diri untuk snap gambar. Wah tak sangka kan aku dah post 5 gambar, dan yang penting aku sangat suka dengan setiap hasil at least ada juga kenangan OOTD aku kan hehe.

hah lepas ni makin bertambah lah entry aku dengan LookBook.nu punya review kan sebab setiap gambar yang akan aku post haruslah update entry. Short entry pun jadi lah awak.

Kbai~

No comments :