KIFLI MALLy Review on LookBook.nu

 
hey uols,


korang familiar tak dengan LookBook.nu ni? kalu korang familiar dan sentiasa buka websitu ni sure korang akan teruja melihat pelbagai bentuk fesyen yang diperagakan, aku dapat tahu ni pun hasil dari pencarian aku huhu aku time tu bosan aku google aku bosan aku goole suddenly the break cannot makan haha itu pasal aku terjumpa website yang gempak ni

kalau korang perasan lah majoriti mereka ni muda lagi dalam belasan dan 20an. mek ni je yang tua uols lepas tu klu korang perasan lagi satu mereka yang banyak post kat lookbook.nu ni adalah blogger dan fashion stylist. makan hati yer bila melihat baju2 mereka tu semua. Ko tunggu ye mana tahu nnti turn aku pula yang overshadow mereka dlm site ni ^^_ so super verangan kan aku ni hahaha.

oh yer, dalam ramai mereka tu aku ternampak amischaheera dan dia sangat superb merupakan di antara blogger yang aku suka stylenya.

aku ingatkan takde lah budak wakil dari malaysia rupanya ada gak ok, tak nak mengalah tol2 budak ni semua ahaha bagus atleast korang boleh view fashion dari malaysia.

lebih kurang macam ni lah website lookbook.nu tu, pada belah kiri terletaknya brand yang tak mungkin aku akan pakai haha, berserta dengan turutan setiap negara. Kalu korang tengok Malaysia ada beberapa orang je yang join.
 
sebenarnya aku jeles taw tengok dorang punya camera semuanya canggih2 u taw tak, aku ni setakat pakai camera cenonet je my baby OLYMPUS tu pun hasil picture dia lite-lite je, so skang ni aku just tunggu bila nak dapat camera compact DSLR huh! biar puas ati aku, nak snap banyak2 pic hehe
and yes of course later on i will make a short review pasal Kardashian Kollection launch hari tu kat Dorothy Perkins Mid Valley Megamall. 

Ok soon i will update more and more stuff, muah XOXO see ur in my next entry.

No comments :