Short Update for Hanis Zalikha di (Baskin-Robbins Flavor Election)

hey uols,


hi people, how are you guys today? well for me last friday was my last day doing internship so sekarang ni i tengah start menanam anggur dan tengah membuat job hunt kat Jobstreet :)

ok lets move on, based on my previous entry Jom Vote Hanis Zalikha di (Baskin-Robbins Flavor Election) i sendiri ada mention dimana Hanis Zalikha and the rest of 4 contestant akan bertanding untuk lihat siapa bakal menjuarai undian tertinggi untuk Baskin Robbins selection. 

So kalau korang nak pergi di hari kejadian tu En. Nuffnang ada mengeluarkan 75 pasang invites dan apa yang korang just perlukan ialah SHARE the info and that's it, kalau ada rezeki u guys will be invited to the event.

the details as below:
Date: 23rd November 2012 (Friday)
Time: 8:00pm
Venue: The Square, Publika

cara nya sangat mudah sila ke LINK ini dan ikut segala arahan dia ok :) kalau korang still tak faham tengok contoh i kat bawah ni 
ok senang bukan, setiap arahan yang diberikan tu sangat mudah kalau uols masih tak faham maaf lah i just don't know the way to help you guys anymore hahaha #FTW
 so i rasa sempat lagi klu uols nak mengundi, kalau nampak iklan seperti di atas jangan segan silu untuk klik for more info okies :)

No comments :